Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Hardcorový Devastator už v pátek v Praze!

V pátek 18.4. se v pražském klubu Storm uskuteční další díl akce pod názvem Devastator.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Devastator
pátek 18. dubna 2014 21:00
(konec +- sobota 19. dubna 2014 04:00)
STORM CLUB
PRAHA - Žižkov (CZ)
Pro ty z Vás kterým název Devastator zatím nic neříká jsem připravil tento článek.

Značka Devastator představuje domácímu publiku kvalitní domácí i světovou hardcore hudbu,která se díky Imi Dance (pořadatel Imagination festivalu), Prague Nightmare records a dalších spolupracujících subjektů výraznou měrou dostává do podvědomí lidí nejen v Praze,ale i zbytku České republiky.

Pro správné rozdělení tak vznikly tři označení stageí tvrdé elektronické hudby,reprezentované či zastřešované právě společností Imi Dance. Tyto značky nesou názvy Devastator, Rezonance a Prague Nightmare a představují novou vlnu hardcore a hardstyle hudby českým fanouškům, jejiž základna v České Republice rapidně rostě.
Tyto značky se krom vlastních klubových akcí a domovského Imagination festivalu začínají objevovat i na zavedených českých festivalech,které tyto styly nově zařazují do svých portfolií. Mezi nejznámější zmiňme festival Svojšice či letní Let It Roll.

Klubové zastřešení akcí Devastator probíhá v pražském klubu Storm (bývalý Matrix na Žižkově),který po své rekonstrukci nabízí ideální zázemí pro tento druh akcí. Každá z klubových akcí Devastator má vždy svůj trailer a v organizaci se výrazně posunuje ke standartu pořádaní srovnatelné se Západní Evropou.



Společnými silami, a také díky úspěchům producentského dua Hungry Beats o jejichž vystoupení na prestižním Masters of Hardcore jsem psal v minulém článku, se podařilo, že česká hardcorová scéna pravidelně přitahuje stále víc zahraničních návštěvníků a svědčí tak o stoupající kvalitě pořádání těchto eventů na domácí půdě.

Na akci Devastator vystoupí v pátek italský producent pod uměleckým názvem Art of Fighters reprezentovaný v djském setu Cristianem Nardelli. Producent vystupuje zásadně ve stylové masce a při svých vystoupeních dokáže velmi emotivně spolupracovat s publikem,které jeho hudbě velice rychle podléhá a vytváří tak neopakovatelný zážitek, jak pro ty kteří již tuto hudbu znají, tak i pro ty, kteří jí nově objevují a zaposlouchají se do propracovaného setu nabitého chytlavými tracky.



Bio Art of Fighters
Art of Fighters je hardcore uskupení producentů z Itálie které představuje Cristian Nardelli, Matteo Pitossi a Luca Lorini, z italské Brescii. Nejaktivnějším ze členů je aktuálně Cristian Nardelli,který nejčastěji vystupuje v dj setech na klubových parties po celé Evropě.

Jejich počátky se datují do roku 1997, kdy nebyli moc úspěšní. Ze začátku používali profesionální zařízení FastTracker pro tvorbu tracků, které jim spolu s obrovskémm osobním nasazením a velkou pomocí italských producentů The Stunned Guys umožnilo v roce 1999 vydat svůj první single pod názvem „The Beat Can not Change“.Tento single však ale až do roku 2001 zůstal v obchodech ležet bez většího zájmu. V roce 2001 jim vyšel druhý single pod názvem „Artwork“ a v témže roce pak i „Shotgun“.

Jelikož jejich producentské zařízení přestalo plnit nároky,které na něj měli při své tvorbě, rozhodli se roce 2002 vyměnit producentskou aparaturu „FastTracker“ za nové výkonější a dokonalejší zařízení. To způsobilo rapidní skok v kvalitě i náboji jejich produkce. Tento významný posun způsobil doslova zemětřesení při prodeji jejich singlů v obchodech a dal tak velký impuls k plnohodnotné produkci projektu Art of Figters.

V roce 2003 spouští svůj druhý projekt pod názvem Meccano Twins, jehož první singly byli také vysoce hodnoceny jak laickou veřejností tak i ostatními producenty. V roce 2007 pak vychází první album Art of Fighters. To již ale jejich slává začíná strmě stoupat až do současnoti, kdy jsou často vyhledávanou hardcorovou formací pro hardcore eventy po celém světě. Velký milník pak nastal v roce 2011 kdy jejich single „Nirvana of Noise“ se stal hymnou prestižního hardcorového festivalu Dominator.

V roce 2012 pořadatelé Imagination festivalu přivezli do Prahy poprvé legendárního italského producenta Cristiana Nardelliho z Art of Fighters a stejně jako s dalšími zahraničními djs s ním zaznamenali obrovský návštěvnický úspěch.



V pátek 18.4. se Vám tak Art of Fighters představí znovu tentokráte v klubovém prostředí na kvalitním ozvučení Funktion One v pražském klubu Storm.Dále pak nebude chybět domácí podpora v čele s Hungry Beats a dalšími producenty a djs Prague Nightmare Records.Na druhé stagei se představí čeští drum and bassoví djs a nebude chybět ani oficiální hardcore merchandising stánek přimo uvnitř klubu

Událost na facebooku najdete zde: www.facebook.com/events/617394251649945/

Předprodej je spuštěn v síti Ticketportal zde: http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=61527



Tak nezapomeňte, už v pátek!

Dodal: Daniel Liščař
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 15. 4. 2014 10:00
Chovancová, Michaela. 2014. Hardcorový Devastator už v pátek v Praze!. Vychytané.cz. [Online] 15. 4. 2014. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7680. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Hardcorovy-Devastator-uz-v-patek-v-Praze!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.111s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.44.153
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:44