Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Supraphon: ŠKWOR si brousí kusadla na Velkou Lucernu

Koncert proběhne 14. 11. 2014, vstupenky jsou již v prodeji
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Škwor
pátek 14. listopadu 2014 21:00
(konec +- sobota 15. listopadu 2014 04:00)
Lucerna - Velký sál
Praha (CZ)
Kapela Škwor, která loni vydala nové, ve fyzických i digitálních prodejích velmi úspěšné album Sliby & Lži, naváže 14. listopadu na svůj loňský beznadějně vyprodaný koncert v pražské Incheba Areně. Stane se tak v sále sice kapacitně menším, než je Incheba Arena, zato však s dlouhou historií a specifickým kouzlem - ve Velkém sále pražské Lucerny!

"Koncert ve velké Lucerně je pro nás splněním snu. Je to prostě kult s obrovskou historií. Když jsme tam chodili na nějaké koncerty, ani jednoho z nás nenapadlo, že by jsme si tam sami mohli zahrát plnohodnotný koncert," komentuje to basák Škwor Tomáš Kmec.

Výjimečnost koncertu dokládají i slova bubeníka Martina Pelce, která napsal na FB stránku Škwor: "Živočich, jehož jméno neseme v názvu, je tvor družný. Encyklopedie to píší a my z praxe potvrzujeme. Ať v Horní či Dolní, na festivalech nebo v klubech, se naše řady stále rozrůstají. Jedno místo je však jiné… Chodí se kolem něj po špičkách, jeho jméno se vyslovuje šeptem, je spojeno se spoustou zvučných jmen a máme z něj obrovský respekt. Nakonec jsme se rozhodli, podívat se mu zpříma do očí a pozvat Vás tam."

Koncert, jež potvrzuje stále vzrůstající popularitu Škwor, by měl být dle Kmecových slov "speciální úplně ve všem". Fanoušci se tedy mohou těšit na Lucerně na míru šitou scénu, setlist a řadu dalších specialit, jež zatím kapela ponechává pod rouškou tajemství. Co už je naopak jasné, je cena vstupenek, které jsou k mání v předprodeji sítě Ticketpro buď za 320,- Kč v případě standardního vstupu, nebo za 550,- Kč v případě VIP vstupenky.

Ač se Škwor netají tím, že přípravy na koncert v Lucerně budou opravdu hodně náročné a pro kapelu v lecčems nové, nic to nemění na jejich dosavadním jarním a letním nabitém koncertním programu. V jeho rámci mají nyní naplánováno 30 koncertních zastávek, během nichž kapela plynule přejde z nynějšího S&L Tour ke hraní na letních festivalech, mezi nimiž nebude chybět Votvírák (13. 6.), Basinfire Fest (29. 6.), Masters of Rock (12. 7.), Benátská noc (25. 7.) nebo Sázavafest (31. 7.) a další. Kompletní výčet všech potvrzených koncertů najdete zde.

Aby toho nebylo málo, čtyřčlenná pražská formace, která aktuálně boduje u fanoušků klipem Síla starejch vín, jež na YouTube překonal hranici čtvrtmilionu shlédnutí, potěší své příznivce také několika reedicemi starších alb. Konkrétně jde o první řadovku pod názvem Škwor Vyhlašuju boj (2002), jež vychází ve verzi s live bonusy, třetí řadové album Vyvolenej (2004) a best of Sečteno podtrženo (2009) ve 2CD verzi.

www.skwor.cz
www.supraphon.cz
www.supraphonline.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 10. 4. 2014 14:00
Chovancová, Michaela. 2014. Supraphon: ŠKWOR si brousí kusadla na Velkou Lucernu. Vychytané.cz. [Online] 10. 4. 2014. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7650. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Supraphon:-SKWOR-si-brousi-kusadla-na-Velkou-Lucernu
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.088s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.129.69.151
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 06:42