Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Úchvatná islandská skupina Árstídir přijíždí do Prahy

Scénické krajiny islandských písní, intimní kytarová sóla, emotivní komorní hudba. Všemi těmito slovy by se dala charakterizovat baladická hudební skupina z islandského Reykjavíku ÁRSTÍDIR, která přijede 27. dubna do pražského Lucerna Music Baru.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
ÁRSTÍDIR
neděle 27. dubna 2014 20:00
(konec +- pondělí 28. dubna 2014 00:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
Árstídir je akustická vokální hudební skupina, jež ve svých skladbách propojuje témata přírody, hledání, rozervanosti i tísně. Její členové zpívají, hrají na smyčcové nástroje a kytary. Výsledkem je neobyčejně široké spektrum tónů a zvuků umocňovaných výjimečným rozsahem a barvou šesti mužských hlasů. Hudba Árstídiru je kombinací klasiky a popu, někdy proto nazývaná komorním popem. Během pěti let své existence vydala kapela regulérní alba a jeden EP remix. Jak obě desky, tak i remix jsou vysoce hodnoceny hudebními kritiky. Již dvě skladby Árstídiru se dostaly na první místo hitparády islandského rádia. Kapela mnohokrát účinkovala v TV programech na Islandu, ve Švédsku, Rusku, Německu a České republice. Během svých častých turné prokázala, že není nutné rozumět neuchopitelné islandštině nebo znát tradice tohoto národa, aby posluchači na závěr koncertu stáli a tleskali se slzami v očích ve vyprodaných hledištích po celé Evropě. Důkazem může být jejich úchvatný koncert na festivalu Colours of Ostrava, kterému ve stoje aplaudoval po střechu zaplněný Gong.



Vstupenky v předprodeji pořídíte nejlevněji bez poplatku na pokladně Lucerna Music Baru za 200 Kč. Dále pohodlně přímo na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatek prodejce. Cena na místě 250 Kč.



www.arstidir.com
www.facebook.com/arstidir
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar.cz

Dodal: Jaromír Telenský
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 3. 4. 2014 13:00
Chovancová, Michaela. 2014. Úchvatná islandská skupina Árstídir přijíždí do Prahy. Vychytané.cz. [Online] 3. 4. 2014. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7634. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Uchvatna-islandska-skupina-Árstidir-prijizdi-do-Prahy
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.036s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50