Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Vypsaná fiXa recycled

Krásný smutný den se zhmotní v podobě černého vinylu již v polovině dubna a s ním přijde Vypsaná fiXa v recyklované podobě.
Přidat na Facebook
Vypsaná fiXa pokřtila svou novinku Krásný smutný den 17. března během koncertu v pražském klubu Palác Akropolis a od té doby je opět na turné nazvaném Ve vzduchu je jaro! „Jak jinak, než naživo, lze představit nové album. To nám jde nejlíp,“ říká zpěvák Márdi.

Album samotné mělo skvělé kritiky a stejně dobře bylo přijato i fanoušky této pardubické formace. „Je pravda, že si lidi na koncertech už zpívají nové písně z desky a na to, že vyšla před pár dny, je to fakt super,“ dodává Márdi. Kapela slibovala k vydání alba vydat i klasický vinyl. „Už se to blíží, zhruba v polovině dubna bychom je měli mít poctivě vylisované. Slibovali jsme recyklovanou „fiXu“ a to dodržíme. Tajemství bude více poodhaleno právě s vydáním vinylu. Od poloviny dubna je nutné sledovat webové stránky www.samosebou.cz, kde se o naší recyklaci, ale i o LP Krásný smutný den, protože to spolu velmi úzce souvisí, dozvíte nejvíc. Dokonce o první vinyly se bude moci zasoutěžit a tak první výherci zjistí, jakým způsobem lze Vypsanou fiXu zrecyklovat. A pozor, zmíněný recyklát se nesmí vyhazovat, protože v sobě ukrývá další možnosti jej užít a to během našich koncertů v srpnu a září. Podrobnosti sledujte na našich webových stránkách.“

Jarní turné je zhruba v polovině a kapelu čeká ještě osm zastávek. Přesto, jako první vlaštovku podzimního turné, kapela zahájila předprodej na svůj prosincový koncert ve Velkém sále pražské Lucerny. Vstupenky jsou k dostání v síti www.ticketpro.cz a do konce března jsou za „startovací“ cenu 200,- Kč (cena neobsahuje poplatek sítě).

Dubnové termíny turné VE VZDUCHU JE JARO!
4.4. Val Mez - M klub
5.4. Trnov u Dobrušky - ZZ Club + Visací Zámek
10.4. Bratislava – KC Dunaj (křest CD) 11.4. Kutná Hora – Planet
12.4. Hořovice - KD + Visací Zámek
18.4. Klatovy - Music club U Košile
19.4. Albrechtice u Písku + Visací Zámek
26.4. Chrudim - R Klub

Více informací na: www.vypsanafixa.cz a www.samosebou.cz

Dodal: Pavel Turner
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 31. 3. 2014 08:00
Chovancová, Michaela. 2014. Vypsaná fiXa recycled. Vychytané.cz. [Online] 31. 3. 2014. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7618. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vypsana-fiXa-recycled
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.033s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50