Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Taneční skupina Effect Proof nabírá nové členy!

Jste zájemci o tancování, ale slovo nábor ve Vás vyvolává nepříjemné pocity? Nemusíte mít obavy. Nečeká Vás nic, čeho byste se museli bát. Možná jste se již setkali s nábory, kde se očekávalo, že předvedete, co umíte, ale tady se bude předpokládat, že během dvou hodin se nepozná, kolik úsilí hodláte do tancování vložit nebo jak nadaní tanečníci jste, proto šanci dostane každý příchozí ;)
Přidat na Facebook
Zlín nikdy nepatřil k významně tanečním městům. Nebyl zde nikdo, kdo by měl ono know-how. Jediné taneční středisko, které nabízelo dětem tanec v jiném duchu než společenském má již své roky rozkvětu za sebou, a proto se očekávalo, že tuto možnost nabídne někdo jiný. Vykročili jsme jako první a věříme, že svůj náskok budeme moci všem, kdo věří v naše schopnosti, formovat v taneční choreografie, kterých se můžete účastnit i VY.

Mnohé skupiny, které se objevují na obzoru pro nás mohou být zdravou konkurencí a popostrčit nás k ještě lepším výkonům. Přesvědčená jsem ale o faktu, že v současné „hip hopové“ taneční kultuře nemají tito lidé příliš šanci na přežití pokud nebudou o tanci přemýšlet i z jiných pohledů, než je právě ten hip hopový.

A to je důvod proč tancovat u nás. Čím více tanečních stylů umíte, tím více jste tanečníkem a my se pokusíme Vám ukázat alespoň cestu.

Takže zkráceně:
kdy: 22. září 2007 14:00-16:00
kde: Dům kultury (Flip), Zlín, dveře č. 230

(cestou od autobusového nádraží směr Prior)
www.effectproof.cz



.Štěpán
(Štěpán Prachař)
úterý 11. 9. 2007 13:41
Prachař, Štěpán. 2007. Taneční skupina Effect Proof nabírá nové členy!. Vychytané.cz. [Online] 11. 9. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=754. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Tanecni-skupina-Effect-Proof-nabira-nove-cleny!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.07s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.4.204
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:48