Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Americké trio Tortured Soul se vrací 11. 3. do Prahy

Na úterý 11. března se chystá do Lucerna Music Baru pořádná taneční párty! Na kruhové pódium pražského klubu se vrátí oblíbené newyorské trio Tortured Soul, které skvěle kombinuje housové beaty se soulovými vokály. A to všechno naživo v podání 3 skvělých muzikantů!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Tortured Soul
úterý 11. března 2014 20:00
(konec +- středa 12. března 2014 03:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
O Tortured Soul v superlativech nemluví jen jejich věrní fanoušci, ale také respektované hudební osobnosti. Lenny Kravitz o jejich muzice prohlásil poeticky: „Hudba Tortured Soul zní jako hudba, na kterou bych chtěl vstávat v sobotu ráno, kdy se derou sluneční paprsky skrz okno“. Uznávaný DJ a vydavatel Gilles Peterson zase prohlásil Tortured Soul za budoucnost house music. Vřelých slov se kapele dostalo i od Stevie Wondera a Carla Coxe. Není se co divit. Americké trio totiž ukazuje, že moderní dance music nemusí být čistě jen DJská záležitost. Tři vynikající muzikanti spojují naživo tepající housové beaty se soulovými vlivy Prince, Heatwave a Kool & The Gang a vytváří perfektně groovující směs. Frontmana a hlavního autora písniček J. Christiana Uricha, který zvládá zpívat i hrát na bicí najednou, doprovází klávesista Ethan White a baskytarista Jordan Scannella.

Tortured Soul vznikli v roce 2001, kdy Urich složil hit Might Do Something Wrong, který se pod křídly labelu Central Park Recordings rychle prosadil do playlistů řady newyorských rádií a zdomácněl ve většině místních tanečních klubů. Tortured Soul poté pokračovali ve vydávání singlů a remixů, jenž jim zajistily klubová a festivalová vystoupení po celých Spojených státech. První řadová deska s názvem Introducing Tortured Soul vyšla v roce 2006. Tři roky na to vypustili na svém vlastním labelu TSTC Records album Did You Miss Me, jež zabodovalo mezi recenzenty řady prestižních médií a vyslalo Tortured Soul na téměř nepřetržité turné po celém světě. V současnosti kapela pracuje ve volných chvílích mezi koncertováním na novém albu. Svou českou premiéru si Tortured Soul střihli v roce 2011 na festivalu Colours of Ostrava, kde poprvé učarovali české fanoušky svou obrovskou porcí energie.

Vstupenky v předprodeji pořídíte nejlevněji bez poplatku na pokladně Lucerna Music Baru za 300 Kč. Dále pohodlně přímo na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatek prodejce. Cena na místě 350 Kč.

Osobní pozvánka od Tortured Soul:


Missquire
(Michaela Chovancová)
neděle 2. 3. 2014 16:00
Chovancová, Michaela. 2014. Americké trio Tortured Soul se vrací 11. 3. do Prahy. Vychytané.cz. [Online] 2. 3. 2014. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7481. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Americke-trio-Tortured-Soul-se-vraci-11.-3.-do-Prahy
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.097s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.191.13.255
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 10:50