Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Trancefusion představuje trailer a oznamuje warm-up parties

Již za dva měsíce se uskuteční dlouho očekávaná akce Trancefusion Power of Elements. Historicky nejsilnější line up, nejdelší program a nejlepší technické zajištění slibují nevšední zážitek pro tisíce návštěvníků doslova ze všech koutů světa!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Trancefusion - Power of Elements
sobota 19. dubna 2014 18:00
(konec +- neděle 20. dubna 2014 06:00)
Průmyslový palác (areál Výstaviště Holešovice)
Praha 7 (CZ)


K této akci se budou konat dvě významné oficiální warm up párty. Obě jsou obsazeny velice silným zahraničním line upem s podporou domácích špiček. Po delší době se Trancefusion ukáže opět v Ostravě v klubu Fabric a pro ČR byla stejně jako v loňském roce vybrána Plzeň a klub PH+.

Ostrava, Fabric – 8. 3. 2014
Akce v klubu Fabric se bude konat 8. března 2014 a těšit se můžete na tyto skvělé DJs: Z Holandska přicestuje RAM, jehož track Ramelia se umístil na druhém místě v hlasování ASOT BEST of the 2013. Dále se představí FERRY TAYLE, který bude v dubnu vystupovat v Praze ve společném b2b setu s Manuel le Saux. Slovenskou scénu zastoupí skvělý mladý producent DRIFTMOON a české barvy budou na tomto warm upu hájit Joe Cormac, Priest, Vikinz a Rossignol. Vstupné na akci bude činit 200 Kč. Akce se koná ve spolupráci s klubem Fabric a Czech Trance Family.



Plzeň, PH+ - 5. 4. 2014
Plzeň téměř měsíc po Ostravě a jen pouhé dva týdny před velkou Trancefusion zažije druhou oficiální warm up párty, která opět nabízí velmi silný line up a hned jednu českou a jednu světovou premiéru! Poprvé se v ČR představí holandský skvělý producent a DJ MARK SIXMA! Světovou premiéru si v Plzni odbude duo, které bylo složeno jen a jen pro Trancefusion Power of Elements. Poprvé se totiž společně za pult postaví dva významní trance producenti z ČR a SR THOMAS COASTLINE B2B REORDER. Plzeňská warm up párty navíc nabídne 2 stage a českou scénu zde budou reprezentovat Proggyboy, Prem van Skaal, Priest, Antic, Storex B2B Antonio, Maicuss, Iroven a Beck! Vstupné na tuto akci bude činit 100 Kč, pro prvních 100 návštěvníků bude připraven welcome drink. Tato akce se koná pod hlavičkou ALT+ TRANCE ve spolupráci s Trance Hub.



HLASOVÁNÍ V EUROPEAN DJ CONTEST BYLO SPUŠTĚNO!
Hlasování pro obsazení New Talent Stage na Trancefusion Power of Elements v rámci European DJ Contest bylo spuštěno na adrese: http://sampler.cz/european-dj-contest Hlas je možné udělit přes FB, Twitter nebo Google+. Počítají se pouze a výhradně hlasy na stránkách Sampler.cz V hlavičce článku. Pod jménem každého DJe. Hlasování začalo 15.2.2014 12:00 a končí 16.3.2014 23:59.

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 19. 2. 2014 08:00
Chovancová, Michaela. 2014. Trancefusion představuje trailer a oznamuje warm-up parties. Vychytané.cz. [Online] 19. 2. 2014. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7452. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Trancefusion-predstavuje-trailer-a-oznamuje-warm-up-parties
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.075s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.64.212
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:24