Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

SUPRAPHON: Imodium mají nový klip

A vyrážejí na turné!
Přidat na Facebook
Po fanoušky i kritikou ceněném videoklipu ke skladbě Valerie ze stejnojmenného loňského alba, který už nasbíral více než 160 tisíc shlédnutí, se broumovská rocková úderka Imodium hlásí o slovo s dalším klipem. Ten vznikl k písni Nad Berlínem a režie se stejně jako v případě Valerie zhostil Martin Linhart aka Marty68. Kapela zároveň pokračuje ve Valerie Tour, jehož jarní část bude čítat celkem čtrnáct koncertů a odstartuje už v pátek 7. 2. v libereckém klubu Bunkr.



Videoklip, který měl v neděli 2. 2. premiéru na iReport.cz Imodium natáčeli letos v lednu. "Tentokrát jsme točili na dvou místech. Kapelní část se točila v jedné tovární hale v Hradci Králové, příběhová část pro změnu kousek od našeho rodného Broumova, kde jinde hledat lepší samotu u lesa. V obou případech to byly celkem ztížený podmínky, protože všude byla teplota jen lehce nad nulou," přibližuje vznik videa frontman Thom.



Podobně jako Valerie, za kterou mají Imodium aktuálně nominaci na Klip a Skladbu roku v anketě Žebřík 2013 a v rámci talkshow 7 pádů Honzy Dědka k ní vznikl povedený akustický remake v hlavní roli s Taťánou Kuchařovou, ani klip Nad Berlínem není jen sledem pěkných záběrů, ale vypráví i emočně vypjatý příběh. "Nad Berlínem je o něčem, co jsme měli nebo máme rádi a žijeme v domnění, že jsme o to přišli. Nezapomínejme ale, že “časy přijdou zpátky” a stačí k tomu jen náhoda, snaha, štěstí.. Hlavním hrdinou je osamělý muž, který se už pomalu smířil s tím, že to nejcenější ztratil, nakonec je ale vše jinak...," vysvětluje Thom.



Kromě nového klipu hýří Imodium aktivitou také co se živého hraní týče. Během února, března a dubna se kapela chystá představit Valerii v místech, na která se koncem loňského roku už nedostalo.

Kromě v úvodu zmiňovaného Liberce se mohou těšit například fanoušci v Klatovech (14. 2.), Českých Budějovicích (1. 3.), Opavě (14. 3.), Strakonicích (21. 3.) či Písku, kde 19. 4. Imodium jarní Valerie Tour 2014 zakončí.

¨

Koncertní plány mají Imodium už ale také na druhou polovinu roku 2014. "Zatím můžeme prozradit, že na podzim a zimu letošního roku odjedeme velké turné, větší než Valerie Tour a nebudeme na to sami," naznačuje Thom.

www.imodiumband.cz
www.supraphonline.cz
www.supraphon.cz
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 5. 2. 2014 17:00
Chovancová, Michaela. 2014. SUPRAPHON: Imodium mají nový klip. Vychytané.cz. [Online] 5. 2. 2014. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7413. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/SUPRAPHON:-Imodium-maji-novy-klip
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.099s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.46.4
Serverový čas: sobota 27. července 2024 08:13