Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Trans-Siberian Orchestra zahrají poprvé v Praze

Legendární kapela už tento pátek v pražském Kongresovém centru!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Trans Siberian Orchestra
pátek 24. ledna 2014 21:00
(konec +- sobota 25. ledna 2014 04:00)
Kongresové centrum Praha
Praha 4 (CZ)
Soutěžilo se o Hrajeme o 2 volné vstupenky na světelnou rockovou show Trans Siberian Orchestra, která se koná 24.1.2014 v kongresovém centru na Praze 4. . Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Praha konečně zažije velkolepé rockové divadlo v podání Trans-Siberian Orchestra. Historicky první koncert věhlasné americké kapely v České republice se uskuteční v pátek 24. ledna v Kongresovém centru Praha. Trans-Siberian Orchestra se k nám vydávají v rámci své European 2014 Tour, jejíž součástí jsou koncerty ve třinácti evropských metropolích. A jak dokládají nadšené ohlasy ze všech dosavadních zastávek turné, je na co se těšit!



„European 2014 Tour má podtitul: Minulost, přítomnost a budoucnost. Přestože posledních šestnáct let jsme vlastně nepřetržitě na turné, až nyní úplně poprvé v úvodní polovině koncertu neodehrajeme kompletní rockovou operu. Rozhodli jsme se, že během letošního turné po Evropě zahrajeme to nejlepší z dosavadního repertoáru Trans-Siberian Orchestra, ale i pár dosud nezveřejněných písní, které se objeví na chystaném albu. A protože několik členů naší party je součástí kapely Savatage, zahrajeme i něco od nich,“ prozrazuje zakladatel a jeden z nejvýraznějších protagonistů Trans-Siberian Orchestra Paul O´Neill.



Diváky v Kongresovém centru Praha 24. ledna čeká nezapomenutelný zážitek – strhující hudba v podání výtečných sólistů a více než osmdesátičlenného sboru muzikantů z celého světa, dokonale sladěná s ohromující a působivou podívanou plnou světel a pyrotechnických efektů. „Návštěvníci našich koncertů zažívají podobně vzrušující pocity jako při jízdě na horské dráze, některé efekty působí opravdu nebezpečně, ale je to jen iluze. Používáme špičkové vybavení, bezpečnost je prvořadá,“ ujišťuje Paul O´Neill.



Zbývající vstupenky na jediný koncert Trans Siberian Orchestra v ČR – 24. ledna 2014 v Kongresovém centru Praha – jsou v prodeji v síti Ticket Art – www.ticket-art.cz a Ticketportal www.ticketportal.cz v cenách od 590 Kč.

Dodala: Alice Titzová
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 22. 1. 2014 18:00
Chovancová, Michaela. 2014. Trans-Siberian Orchestra zahrají poprvé v Praze. Vychytané.cz. [Online] 22. 1. 2014. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7361. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Trans-Siberian-Orchestra-zahraji-poprve-v-Praze
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.117s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.16.51.137
Serverový čas: sobota 27. července 2024 17:09