Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Sedmička přivítá americkou rockovou partu The Men

The Men vznikli v roce 2008 v Brooklynu v New Yorku. Prvními členy byli Nick Chiericozzi a Mark Perro, kteří přišli z rozpadlých Fucking Hell. Pronajali si suterén a donekonečna zkoušeli. Výsledkem byla demonahrávka pěti skladeb, které Mark nahrál na čtyřstopový Tascam. Udělali 30 kazet, které rozdávali.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
The Men (USA)
pátek 21. března 2014 19:00
(konec +- sobota 22. března 2014 02:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
Začátkem roku 2009 se k nim přidal Chris Hansell a začali vystupovat naživo. Nejdřív hráli všichni na všechno, ale nakonec si rozdělili nástroje následovně - Mark na bicí, Chris na basu a Nick na kytaru, přičemž zpívali všichni. Po čtyřpísničkovém EP We Are the Men, nahraném během jednoho odpoledne, se vydali na první letní turné. Na podzim se vrátili k Willu Killingsworthovi, který s nimi nahrál EP, a natočili společně první album Immaculada LP – bylo dokončeno následujícího roku v květnu v Massachusetts Rich Samis, jejich kamarád, jim navrhl obal a později s nimi začal spolupracovat jako bedňák.

V roce 2010 natočila kapela druhé album Leave Home ve studiu Python Patrol Studios. Krátce po nahrávání se Rich Samis oficiálně stává bubeníkem The Men a představuje jim kamaráda Kevina Faulknera, který je vyfotil na obal desky. Album vyšlo u Sacred Bones Records v roce 2011 a The Men vzápětí podnikli rozsáhlé turné.

Dalším albem bylo Open Your Heart, opět s Benem Greenbergem jako producentem a zvukovým inženýrem. Kapela si trochu prohodila nástroje - Mark Perro hrál na kytaru, Nick Chiericozzi na kytaru, Chris Hansell na basu, Rich Samis na bicí a Kevin Faulkner poprvé přispěl hrou na steel kytaru.



Krátce po nahrávání se kapela rozloučila s Chrisem Hansellem. Nahradil ho Ben Greenberg. The Men i nadále všichni zpívali. Open Your Heart vyšlo v roce 2012. The Men v tom roce odehráli na 200 koncertů. Během pauzy v Big Indian, NY natočili během několika týdnů další album New Moon. Vyšlo v březnu 2013 a z Greenberga v té době již byl rovnocenný člen kapely hrající na basu, kytaru, zpívající i skládající nový materiál.

V říjnu 2013 vyšlo EP Campfire Songs EP, které vzniklo při nahrávání alba New Moon.

Před vydáním alba New Moon kapela nahrála třináct skladeb, které vznikly ze 40 demáčů z roku 2012. Z těchto třinácti se osm dostane na připravované nové LP u Sacred Bones nazvané Tomorrow's Hits. Album vzniklo ve špičkovém studio, což bude znát na jeho zvuku. The Men tak rozšiřují svou zvukovou paletu –a utvrzují posluchače v jednom - The Men jsou špičková rocková parta.

Ochutnávku v podobě prvního singlu s názvem Pearly Gates si můžete poslechnout zde: http://pitchfork.com/news/53518-listen-the-men-pearly-gates-plus-tour/

Po práci na novém albu je čeká náročné turné s osmatřiceti koncerty, z nichž jeden se odehraje také v Praze. Stane se tak 21.3. na strahovské Sedmičce.

Vstupenky za 200,- Kč + poplatky zakoupíte v síti Ticketpro. Na místě v den koncertu za 250,- Kč.

Více info na:
www.wearethemen.blogspot.com
www.facebook.com/We-Are-The-Men
www.klub007strahov.cz
www.facebook.com/klub007strahov
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Dodal: Michal Rejzek
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 13. 1. 2014 18:00
Chovancová, Michaela. 2014. Sedmička přivítá americkou rockovou partu The Men. Vychytané.cz. [Online] 13. 1. 2014. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7319. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Sedmicka-privita-americkou-rockovou-partu-The-Men
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.113s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.16.212.60
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:53