Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Pohoda již zná první domácí jména!

Organizátori letného umeleckého festivalu Bažant Pohoda 2014 oznámili prvých domácich interpretov, ktorí sa predstavia na trenčianskom letisku.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Bažant Pohoda 2014 - den první
čtvrtek 10. července 2014 18:00
(konec +- pátek 11. července 2014 06:00)
Letisko Trenčín
Trenčín (SK)
Nebude tam chýbať jedna z najsledovanejších a najrešpektovanejších speváčok súčasnosti Jana Kirschner, ktorá len prednedávnom vydala album Moruša: biela. „Hudobná cesta Jany Kirschner je nevídaná. Jej aktuálny album vzbudil zaslúženú pozornosť a stal sa udalosťou. Prvé koncerty so skupinou parádnych muzikantov mali nadšené reakcie, my sa tešíme ako spolu pohladia naše letisko,“ hovorí riaditeľ festivalu Michal Kaščák.

Kým Jana je už stálicou česko-slovenskej hudobnej scény, Katarína Kubošiová známa pod menom Katarzia patrí medzi najväčšie nové talenty, aké sa v poslednom období objavili. Katarzia bude jedným z viacerých zástupcov, ktoré si organizátori vyberú z Demovnice, projektu partnerského Rádia_FM. V Demovnici dostávajú šancu začínajúce projekty a tie najlepšie z nich si zahrajú aj na Bažant Pohode v Rádio(aktívnej zóne)_FM. „V Demovnici Rádia_FM dávame kapelám možnosť ukázať, čo dokážu, a že to, čo robia, stojí za vypočutie. Je výborné, ak Demovnica aj motivuje, už som zachytil slová, že vďaka nej dostali chuť niektoré skupiny pokračovať, či začať koncertovať,“ hovorí o projekte moderátor Martin Ego Staňo z Rádia_FM. „Vystúpenie na Bažant Pohode je ďalšou veľkou inšpiráciou, z ktorej sa teším. Odohrať koncert na tomto festivale stojí za snahu a odvahu poslať svoje nahrávky. Hudba by mala znieť.“



Tretí slovenský zástupca na festivale je z úplne iného súdka – metalová skupina Čad oslávi na Bažant Pohode dvadsiate výročie svojej existencie a pokrstí nový album Demolačná čata.
Na osemnásty ročník festivalu je okrem slovenského tria potvrdených ďalších desať zahraničných interpretov na čele s legendárnymi skupinami Kraftwerk a Suede. Návštevníci sa môžu tešiť aj na americkú raperku Azealiu Banks, anglickú skupinu Molotov Jukebox, Španielov Seward, tri projekty z Izraela Bemet, LolaMarsh a Helfer a české skupiny Esazlesa a Never Sol.

Viac info:
www.pohodafestival.sk
www.facebook.com/pohoda.festival
www.janakirschner.com/
www.facebook.com/katarziaprojekt?fref=ts
www.facebook.com/cadripcore?fref=ts

Zdroj: Festival Bažant Pohoda
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 10. 1. 2014 08:00
Chovancová, Michaela. 2014. Pohoda již zná první domácí jména!. Vychytané.cz. [Online] 10. 1. 2014. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7300. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Pohoda-jiz-zna-prvni-domaci-jmena!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.104s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.137.216.132
Serverový čas: neděle 8. září 2024 05:09