Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Den čtvrtý – Už se bijou, už se bijou??!!

Konečně to přišlo, někteří jsme měli totiž obavy, jestli nejsou náhodou účastníci soutěže abstinenti a slušňáci. Ale všechno jednou praskne…
Přidat na Facebook
Zábavný děj se udál ve středu večer. Prý to začalo nevinně, cha cha cha. Podařilo se jim uprosit jednu místní paní mámu, aby je v pustila k sobě na pozemek. Že si nedávala pozor! Jezinky Smolíčkovi taky říkaly, že jen dva prstíčky a hned zase půjdou. A tak se naše slavná šestice utábořila na její zahradě.

Podařilo se jim ji dokonce ukecat natolik, že jim upekla štrúdl a pak se nosilo jídlo a další jídlo a ještě další jídlo a pak se začalo bumbat. Nejdřív do jedné nožičky, pak do druhé aby se nekulhalo a protože vodu pijou žáby a pivo starý báby, dali si naši miláčkové hodně pivečka, slivovičky a další lektvary po kterých pěkně bolí hlavinka. Kuba, Nikol a Martin se trochu víc osmělili a poodhalili částí těla.

Bohužel nic se neobejde bez následků. Sice všichni dostali volno na zbytek večera, ale ze smlouvy plyne, že musí být k dispozici denně do 22 hodin a do té doby nesmějí požívat alkohol a jiné omamné a psychotropní látky. Ono totiž bylo „teprve“ 21:05. Dostali trestík.

První konfliktní chování bylo zaznamenáno mezi Martinem a Kubou. Přes den byly hádky kvůli časovému skluzu. Jsou to ješitní chlapi a dávali si vinnu navzájem. Na čtyři hodiny si zahráli na tichou domácnost. To je všechno ke středečnímu večeru… teď je na řadě čtvrtek.

1. indicie: Jeníček a Mařenka bloudili a bloudili, ale když Jeníček vylezl na strom, uviděl světýlko, které je někam dovedlo. A tam vás čekáme. Po příjezdu na správné místo nám zavolejte.

Obě dvě skupinky se dostavily na místo bleskovým tempem, nocovali totiž kousek u perníkové chaloupky, ale večer neměli tucha, že půjdou právě tam..

2. indicie: Teď vám dopřejeme stejně jako v pohádce, ať se můžete podívat i dovnitř Perníkové chaloupky na malou prohlídku. POZOR: Perníky, ale nerozkrádejte jako v pohádce, ale vaším úkolem bude získat v Perníkové chaloupce min. 3 perníky tak, že někoho přesvědčíte, aby vám je daroval. V opačném případě si je musíte koupit. 3 perníky musí mít každý člen týmu!

Naši trosečníci si dopřáli kompletní prohlídku opravdu originální perníkové chaloupky. Byli dokonce i v pekle a získat tři perníčky bylo pro ně docela snadné.

3. indicie: Další město má v názvu sídlo panovníků Místo Vám řekneme, až tam dorazíte a ozvete se!

Načala se bojová nálada, kdo z koho. Nakonec vítězí Wendulka a vy víte kdo. Po nic se dostavil i Kubík se svými človíčky jako důkaz poslali fotku.

4. indicie: Tři perníky jsou pro vás vstupenkou do tamního Aquacentra. Najděte ho a zavolejte! Jestli máte perníků víc, snězte je! Dobrou chuť!

Před Aquacentrem úspěšně stepoval Wendin klub, získali 5 minut jako bonus. Kuba, Bára a Martin zatím seděli stále v autě a hledali správný místečko, čekalo se jenom na ně, protože další bojovka začnou oba páry stejně najednou a když se konečně dokodrcali, bylo jim oznámeno, stejně jako druhému týmu, že se jim odebírají komplet všechny peníze za alkoholový večírek.

5. indicie: A teď máte 30 minut na to, abyste si znovu vydělali prací! Udělejte co nejvíc masáží nohou náhodným návštěvníkům za úplatu. Masáže budou provádět všichni členové týmu povinně! Který z párů vydělá méně peněz, do dalšího místa ponese pytel písku.

Obě skupinky se do toho pustily s velkou vervou. Přesto si Barbora, Martin a Kuba vydělali více než Nikol, Milan a Wendy asi měli hbytější ruce a věděli kam šáhnout. Chudák holky, pytel písku není lehoučký..

6. indicie: Lidé si nám stěžovali, že vám po těch masážích nohou smrdí ruce. Máte od nás příkazem strávit 60 následujících minut ve vodě! Jo, a vyzkoušet musíte všechny vodní atrakce. Pozor, chceme vidět foto z těch atrakcí! Hezkou zábavu!

Znovu došlo k další potyčce, tentokrát mezi Martinem Foltýnem a Wendy. Martina to tak rozhodilo, že se dokonce chtěl vzdát reality show, to by znamenalo nahradit je týmem, který skončil na třetím místě v hlasování a k tomu se ještě provalilo, že naši maséři dělali svoje řemeslo mimo prostor Aquacentra. Pohybovali se na parkovišti u aut, úkol měli ale splnit uvnitř, ne venku!

Po uplynutí 30 minut se ozvali oba moderátoři o zhodnocení úkolu, co se týče masáže chodidel. Kuba se férově přiznal, že Martin masíroval i mimo vodní centrum. Wendy však mlčela jako hrob a Milana neprozradila. Vydělané peníze se zabavily, šulit se nemá!

7. indicie: Abychom uklidnili vaše emoce, tak peníze, které jste vydělali masážemi, tj. 800 Kč za první pár a 174 Kč za druhý pár, dáváme do společné kasičky. Vaším úkolem je společně se dohodnout, ve které místní restauraci celou částku, tj. 974 Kč utratíte. Jídlo a pití si objednávejte tak, aby se dostalo na každého rovným dílem. Dobrou chuť a usmiřte se! Chceme fotku, jak se všichni objímáte!

Poté co si zchladily hlavy v Aquacentru, vydali se na společnou večeři. Plavání totiž vysiluje a baterie se mají dobíjet pravidelně. Šikovně si poradili a rozdělili si všechno rovným dílě, pak se ještě společně nechali vyfotit na usmířenou. Uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.

8. indicie: Jste čistí. A s čistou hlavou určitě svedete i tento úkol. Je to město i místo zároveň. Braprodali dvě hutačervi u pomníku.

Wendy se skupinkou dorazili k pomníku Bedřicha Smetany v Litomyšli jako první. Kubík a jeho věrná družina o deset minut později, to je pech! Od té chvíle měli volno, potřebovali si jistě odpočinout. Hádky, masáže, řádění ve vodě..

joslin
(Petra Hrabalová)
pátek 10. 8. 2007 08:00
Hrabalová, Petra. 2007. Den čtvrtý – Už se bijou, už se bijou??!!. Vychytané.cz. [Online] 10. 8. 2007. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=725. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Den-ctvrty-–-Uz-se-bijou,-uz-se-bijou??!!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.1s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.138.33.178
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 12:27