Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Premiéra dokumentu Android Asteroid: Mission to Abbey Road

Studio. Zvuk. Ucho. Hypnotická muzika Android Asteroid může svádět k poslechu se zavřenýma očima. A když tuhle pražskou partu na cestě za hledáním dokonalého soundu osud zavál do Londýna. Do chrámů Abbey Road a Red Bull Studios.
Přidat na Facebook
Mohlo se tedy zhasnout? Vůbec! Na zachycení dojmů z těchto posvátných míst rozhodně nestačí jeden smysl. Nestačí ucho. Slyšíte, vidíte, cítíte, hmatáte, chutnáte a chcete víc. Vnímáte těžko říci co a neumíte popsat čím. Ale JO. Nasáváte do chřípí. Vnímáte atmo. Cítíte fluidum. Vidíte auru. Oko…

Muzika byla to hlavní, za čím Android Asteroid do Londýna jeli. Video dokument Mission To Abbey Road vám ale jejich životní zkušenost asi přiblíží ještě daleko sugestivnějším způsobem. V úterý 3. 12. se tam v Bio OKO podíváte s nimi.

Je to dokument. Syrová krása. Bez umělých příkras a sladidel. Uvidíme obnažená nitra. Ucítíte pot. Půjdem na dřeň. Dozvíte se nejen co, ale i kdo, jak a proč stáli za touhle jedinečnou misí, která nemá obdoby. Pohodlně se usaďte, nešustěte, nedatlujte. Opona jde nahoru a Mission To Abbey Road začíná.



Premiéra dokumentu
Android Asteroid | Mission To Abbey Road
(Režie: Prokop Motl, Jan Pospíšil, Tomáš Konůpka
CZ, 2013, česká verze, 70 min)

Jan Pospíšil, Tomáš Konůpka, Annamaria Almeida, Viliam Béreš, Miloš Dvořáček, Lukáš Martinek, Jan Steinsdörfer, Marta Minárik, Jan Vondráček, Affro, Dj Vadim, Yarah Bravo, Pavel Fuksa a další.

Abbey Road Studios, Red Bull Studios London, přípravy ve Studiu Smečky, cesta dvacetičlenné crew tam a zpět až na Hip Hop Kemp 2013. Premiéra kompletních nahrávek z Anglie. Party.

Film promítáme od 20:30 přesně, bez reklam v jednom ze dvou kin v Praze s nejvyšším rozlišením a skvělým zvukem. Vstupenky jsou k dostání v Bio OKO (http://www.biooko.net/cz/film/6236/Android-Asteroid-%7C-Mission-To-Abbey-Road/ )

Následuje afterparty na obou barech.
Závěr nejpozději ve 3:00.

Dodal: Pavel Eichler
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 3. 12. 2013 08:00
Chovancová, Michaela. 2013. Premiéra dokumentu Android Asteroid: Mission to Abbey Road. Vychytané.cz. [Online] 3. 12. 2013. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7228. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Premiera-dokumentu-Android-Asteroid:-Mission-to-Abbey-Road
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.071s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.188.45.17
Serverový čas: pátek 18. října 2024 09:35