Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Tři sestry a Horkýže slíže pod stromčekom

22. prosince v pražském Průmyslovém paláci na Výstavišti proběhne tradiční vánoční koncert skupiny Tři sestry, který bude letos poctěn spoluúčastí slovenské skupiny Horkýže Slíže.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Bratia a sestry pod stromčekom
neděle 22. prosince 2013 21:00
(konec +- pondělí 23. prosince 2013 04:00)
Průmyslový palác (areál Výstaviště Holešovice)
Praha 7 (CZ)
Obě skupiny spolu v těchto dnech absolvují Bratia a sestry tour 2013, které u fanoušků sklízí velký úspěch a většina z koncertů je již dopředu beznadějně vyprodaná. Pražský koncert se ponese v podobném duchu jako celé turné, nicméně s jistým akcentem na blížící se vánoční svátky. Těšit se můžete na čtyřhodinový rockový večírek, který si skupiny mezi sebou rozdělí rovným dílem.

Obě skupiny představí během koncertů průřez celou svojí dosavadní tvorbou. Zazní písně jako Kovárna, Mexiko, Zelená či Život je takovej od Tří sester, ale také Žužu, L.A.G. song, Nazdar!, či Mám v P... na lehátku od Horkýže Slíže. Chybět nebudou ani nové písničky z posledních alb obou interpretů.

Pro velký zájem je koncert přesunut ze sousední Incheba arény do Průmyslového paláce jehož kapacita je o 50% větší, nicméně i tak vstupenky mizí kvapem a je dobré si s jejich nákupem pospíšit! Palác bude rozdělen na dva sektory, Standard a Exclusive. V druhém jmenovaném bude pro návštěvníky připraven vlastní VIP vchod, výhled na podium z patra, dostatečný prostor se sezením , malé občerstvení, šatna, pro sedící s přenosem koncertu na TV, vlastní bar, Vánoční dárek a welcome drink.

Dodala: Alena Rydvalová
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 2. 12. 2013 13:00
Chovancová, Michaela. 2013. Tři sestry a Horkýže slíže pod stromčekom. Vychytané.cz. [Online] 2. 12. 2013. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7221. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Tri-sestry-a-Horkyze-slize-pod-stromcekom
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.088s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.15.193.45
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 07:23