Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Xavier Baumaxa & Jazz Sextet 2. 12. v Lucerně

Už za pár dnů, v pondělí 2. prosince, vystoupí v Lucerna Music Baru Xavier Baumaxa.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Xavier Baumaxa & Jazz Sextet
pondělí 2. prosince 2013 21:00
(konec +- úterý 3. prosince 2013 04:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
Populární litvínovský písničkář pro tentokrát vymění obvyklou španělku za elektrickou kytaru a představí se na pódiu pražského klubu společně se svou kapelou Jazz Sextet, která s ním nahrála část aktuálního alba Dawntempo. Součástí koncertu bude oficiální představení nové audio sbírky básníka Em Rudenka.

Xavi vydal na jaře letošního roku nové album Dawntempo, které obsahuje díky jeho věrným fanouškům, jenž se na album složili prostřednictvím portálu Hithit.cz, hned dva disky. První CD obsahuje písně nahrané klasicky se sólo akustickou kytarou, druhé nahrál Baumaxa společně s kapelou Jazz Sextet. Ta je složená z přední českých muzikantů s bohatými zkušenostmi z mnoha různorodých projektů: Pavel Bady Zbořil - bicí, Martin Lehký - bass, Miroslav Lacko - piano, Radek Němec - trubka, Jan Šatra - trombon. Dawntempo bylo pokřtěno v dubnu v zaplněném Lucerna Music Baru a pro velký úspěch přiváží Xavi celou kapelu znovu na místo činu.



Součástí koncertu bude oficiální představení audio sbírky poezie ukrajinského básníka Em Rudenka s názvem Mé ranní prohry. Luxusní, knižně vázaná sbírka, bude k dostání za 300 Kč, obsahuje 37 básní a také bonusové CD, na kterém jsou tyto básně narecitované amatérskými i profesionálními recitátory, jako je např. Jiří Lábus, Dan Bárta, Oto Klempíř, Jiří Macháček, Marek Taclík, Xavier Baumaxa, Honza Křížek, Jirka Zemánek atd.



Vstupenky jsou v předprodeji za 200 Kč na pokladně Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatky prodejce. Vstupenky můžete pohodlně zakoupit online přímo na webu klubu http://lucerna.musicbar.cz/vstupenky a Facebooku http://on.fb.me/S0F7in. Cena na místě 250 Kč.

www.xavierbaumaxa.cz
www.facebook.com/pages/Xavier-Baumaxa/250442197734
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar

Dodal: Jaromír Telenský
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 29. 11. 2013 12:00
Chovancová, Michaela. 2013. Xavier Baumaxa & Jazz Sextet 2. 12. v Lucerně. Vychytané.cz. [Online] 29. 11. 2013. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7215. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Xavier-Baumaxa-&-Jazz-Sextet-2.-12.-v-Lucerne
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.034s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.117.74.1
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:32