Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

CHINASKI zahrají ve čtvrtek živě na radiu City

Kapela CHINASKI se po dvaceti letech vrací zpět ve velkém.
Přidat na Facebook
Nejen, že kluci vydali CD 20 LET V SÍTI, ale chystají velký únorový koncert v pražské O2 Areně. Pokud se na něj nedostanete, máte možnost slyšet už ve čtvrtek výjimečný akustický koncert, který kluci zahrají pouze na radiu City 93,7 FM – ve čtvrtek 21. listopadu 2013 od 15:00. Michal Malátný, Otakar Peřina, František Táborský, Ondřej Škoch a Petr Kužvart budou totiž hosty dalšího speciálu Petra Slívy s názvem CITY LIVE. „V první lize českého hudebního nebe jsou v tuto chvíli jenom tři kapely (když nepočítám Lucii), které jsou schopny vyprodat cokoli a kdykoli si namanou: Kryštof, Nightwork a Chinaski. My máme s první ligou skvělé vztahy, ty první dvě kapely jsme už v CITY LIVE měli, a tak je logické, že chceme i tu třetí. A když už si o to kluci řekli, tak proč jim nevyhovět. Bude to nářez.“, říká průvodce pořadem, moderátor Petr Slíva. Produkční tým připraví z hodinového vystoupení speciální videa, která budou exklusivně umístěna na oficiálním YouTube profilu radia City – www.youtube.com/city937. Zájemci mohou navíc získat úplně poslední místenky, o které se hraje v odpoledním vysílání radia City do čtvrtka.



CITY LIVE:
Pražské radio City má pro vás hudební speciál CITY LIVE. Každý měsíc se mohou posluchači těšit na speciální živě odehraný akustický krátký koncert s nejlepšími českými a slovenskými muzikanty. Pořad CITY LIVE můžete slyšet v odpoledním vysílání Petra Slívy vždy po 15. hodině. Několik posluchačů radia City může být přímo na místě koncertu a užít si neobvyklý zážitek opravdu zblízka. Hostem listopadového speciálu CITY LIVE bude v jedinečném vystoupení kapela CHINASKI, v listopadu se pak můžete těšit na první zahraniční jméno v CITY LIVE.

Dodal: Michal Krčmář
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 19. 11. 2013 11:00
Chovancová, Michaela. 2013. CHINASKI zahrají ve čtvrtek živě na radiu City. Vychytané.cz. [Online] 19. 11. 2013. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7168. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/CHINASKI-zahraji-ve-ctvrtek-zive-na-radiu-City
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.129s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.15.220.29
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:36