Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Představujeme EXCELENT JUKEBOX!

Nedělat žádné kompromisy a přivést jen to nejlepší jsou dvě základní myšlenky unikátního hudebního projektu, který dal dohromady team kolem značky Gambrinus Excelent společně s promotérem představení zahraničních hvězd Fource Entertainment.
Přidat na Facebook
Fanoušci se tak mohou těšit na sérii koncertů těch nejtalentovanějších umělců z celého světa!

Fource Entertainment a Gambrinus Excelent představují koncertní sérii:

EXCELENT JUKEBOX
“Excelent Jukebox je takový sen nás všech,” směje se promotérka Dominika Janigová z Fource Entertainment. “Fource moc těší propojení s Gambrinus Excelent. Tato série pomůže vytvořit zatím chybějící platformu pro kvalitní mezinárodní umělce. Chceme, aby si každou akci fanoušci maximálně užili a bavilo to nejen je, ale samozřejmě i umělce a nás! Začínáme sérií deseti koncertů v Lucerna Music Baru v Praze, a už teď víme jedno tajemství, které fanouškům prozradíme v pondělí 11. listopadu!”

A jak k nápadu vlastně došlo?

“Jsem unavený z tupého sponzoringu akcí a festivalů, které často lidé z marketingu předvádějí. Myslím, že je na čase převzít otěže - a proto se značka Excelent stává proaktivním organizátorem místo pasivního sponzora. Jsem hrdý na to, že u toho můžu být, a všechny zvu na Excelent Jukebox,” říká manažer značky Gambrinus Excelent Pavel Podruh.

Spolupráce Fource Entertainment a Gambrinus Excelent slibuje zajímavé akce, ale kdy se už konečně dozvíme, co za akce to vlastně bude?

“Někdy se vyplatí si počkat! V pondělí 11. listopadu ohlašujeme první koncert, tak si připravte deníčky, ať víte, kdy máte zavítat do Lucerna Music Baru!”

Více informací se již brzy objeví na nově vznikajících stránkách Excelent Jukeboxu: http://www.facebook.com/ExcelentJukebox
www.fource.cz

Dodala: Dominika Janigová
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 8. 11. 2013 08:00
Chovancová, Michaela. 2013. Představujeme EXCELENT JUKEBOX!. Vychytané.cz. [Online] 8. 11. 2013. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7125. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Predstavujeme-EXCELENT-JUKEBOX!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.093s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.103.8
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 12:21