Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Tyler Ward přiváží rock-pop pro věrné fanoušky do Chapeau Rouge!

Mistr coververzí a popový idol Tyler Ward právě vydal své první originální album. V rámci evropského turné ho fanouškům představí i v Praze. Koncert se koná již 5. listopadu v pražském klubu Chapeau Rouge.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Tyler Ward
úterý 5. listopadu 2013 21:00
(konec +- středa 6. listopadu 2013 01:00)
Chapeau Rouge
Praha - Staré město (CZ)
Tyler Ward je velmi talentovaný hudebník a producent. K šíření své hudby rád využívá nová média, takže se do povědomí mnoha fanoušků dostal právě díky Youtube nebo Facebooku. Je známý svými skvělými coververzemi písní Justina Biebera, Coldplay, Imagine Dragons a dalších. Svůj obrovský talent dokazuje také ve své autorské tvorbě.

Po velkém úspěchu Wardova debutu Hello Love Heartbreak, které je plné povedených coverů, přichází Ward s dlouho očekávaným albem Honestly. To je Wardova první deska s vlastní originální hudbou. Fanoušci si ji mohou pořídit od 18. října. Z této desky pochází například singl Some Kind Of Beautiful, který natočil s kolegyní Lindsey Stirling. Tento singl lomcuje světem Facebooku a je sdílen na tisících veřejných i soukromých profilů.



Ve stejný den, kdy album Honestly spatřilo světlo světa, vyrazil Ward na evropské turné. Turné začalo v Německu a 5. listopadu Ward se svou kapelou dorazí i do Prahy. Svou jedinečnou show předvedou v atmosférickém klubu Chapeau Rouge nedaleko Staroměstského náměstí. Na koncertě uslyšíme snad vše z nového alba a určitě i mnoho povedených coververzí oblíbených hitů.



Ward má velmi vřelý vztah ke svým fanouškům. Váží si jich a jsou pro něj inspirací. O tomto se můžete přesvědčit sami na jeho živém vystoupení v Praze. Nenechte si to tedy ujít, koncert se koná již 5. listopadu v Chapeau Rouge! Vstupenky k dostání v síti Ticketpro.



Oficiální FB Event: http://www.facebook.com/events/304189753053950/?fref=ts

Dodala: Dominika Janigová
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 23. 10. 2013 10:00
Chovancová, Michaela. 2013. Tyler Ward přiváží rock-pop pro věrné fanoušky do Chapeau Rouge!. Vychytané.cz. [Online] 23. 10. 2013. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7050. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Tyler-Ward-privazi-rock-pop-pro-verne-fanousky-do-Chapeau-Rouge!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.096s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.47.15
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:05