Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Mr. Yoda vyzval k povstání rytířů Jedi

Proslovem Mistra Yody ke zcela zaplněnému Staroměstskému náměstí začalo v pondělí 21. října Povstání rytířů Jedi, skupiny lidí, kteří chtějí pomocí symbolů z filmové ságy Hvězdné války upozornit na Temnou stranu sílu, která se v nadcházejících předčasných volbách dere k moci.
Přidat na Facebook
Iniciativa vznikla na facebooku teprve před pár dny a už se k ní přihlásily přes čtyři tisíce lidí. Její organizátoři doufají, že se jim podaří vzbudit v mladých lidem stejný zájem, jako před posledním sčítáním lidu v roce, kdy se k „k morálním hodnotám rytířů Jedi" přihlásilo 15.070 lidí.

Zde jsou detaily o kampani (http://www.facebook.com/povstanijedi):



Cíle #povstani
Přivést liberálně smýšlející mladé lidi k volbám a aktivovat je, aby přivedli i své podobně smýšlející přátele. Nabídnout nástroje pro výběr strany a konkrétního kandidáta pro kroužkování. Upozornit na skryté hrozby autoritativního vládnutí v populistické masce politického marketingu.

Cílová skupina #povstani:
Aktivní liberálně smýšlející lidé ve věku 18 až 30 let bez jasných politických preferencí, rezigující na účast ve volbách.

Prostředky #povstani:
Skupiny na sociálních sítích přirovnávající autoritativní vládu k temné síle a komentující aktuální politické dění s radami, jak odhalovat temnou sílu i triky obchodní federace a upozorňovat na její skryté hrozby ve svých komunitách.



Argumentovaná realita propojující prostřednictvím tváře mistra Yody informace o skrytých hrozbách temné síly a obchodní federace ve virtuálním světě s každodenní realitou. Uživateli tvořený obsah.

www.povstani.cz

Dodal: Pavel Eichler
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 22. 10. 2013 16:00
Chovancová, Michaela. 2013. Mr. Yoda vyzval k povstání rytířů Jedi. Vychytané.cz. [Online] 22. 10. 2013. [Citace: 20. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7047. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Mr.-Yoda-vyzval-k-povstani-rytiru-Jedi
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.076s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.142.249.73
Serverový čas: sobota 20. dubna 2024 09:39