Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Křest "Lola běží" už tento týden!

Lola běží, mladá česká kytarovka, vysílá do světa vlaštovku v podobě EP Lalala, které pokřtí v neděli 27. října 2013 v pražském Paláci Akropolis. Zároveň zde představí i nový videoklip k singlu Lola.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Křest "Lola běží"
neděle 27. října 2013 21:00
(konec +- pondělí 28. října 2013 01:00)
Palác Akropolis
Praha (CZ)
Tři videoklipy, dvě EP, vítězství v hudebních soutěžích a především účast na prestižních hudebních festivalech. Lola běží se opravdu rozběhla závratnou rychlostí a kapela za dva roky existence zvládla to, oč se jiné bandy snaží i 5 let.

EP Lalala, které je již druhé v pořadí, nabídne osm songů. Ty si kapela sama natočila a zprodukovala. Lola běží na křtu navíc v premiéře promítne svůj zbrusu nový videoklip k singlu Lola, jehož natočení se ujal Mirek Očovský. „Mirek nám ukazoval nějaké svoje fotky a krátká videa, která dělal, a nám se to moc líbilo, tak jsme si půjčili kameru i s kameramanem. No a na výsledek se přijďte mrknout do Akropole!“ lákají členové kapely na křest.
Na koncertě vystoupí několik hudebních hostů, kteří mají k Lole blízko. Jako kmotra kluci oslovili bubeníka Jugiho (UDG).

Na album si ale fanoušci ještě budou muset počkat. „Myslíme, že ještě není ta správná chvíle točit album. I když u našeho kapelovýho notebooku trávíme dost času nad nahrávkami, nepřišel ještě ten správnej impuls, možná v podobě někoho, kdo by s náma album natočil. I když to máme v hlavě naprosto srovnaný a víme, jak a co chceme dělat, album zatím nevydáme,” říká skupina.



Lola běží vznikla v roce 2012 z mimo pražských kluků, kteří se usadili v Praze a začali dělat společnou věc – kapelu, se kterou se potloukají po českých a slovenských klubech, festivalech a vlastně úplně všude. Lola je jednou z kapel, která si chce své fanoušky “vyjezdit” a osobně poznat na koncertech. Jak kluci z Loly říkají: “Koncerty a živý hraní je vlastně to, co nás nejvíc baví, a je to vlastně důvod, proč hudbu společně děláme.“

Po křtu Lolu čeká podzimní a zimní turné, během něhož se na pódiích potkají se známými českými kapelami, jako jsou Wohnout, Imodium nebo UDG.

Dodala: Martina Jablanovská
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 22. 10. 2013 16:00
Chovancová, Michaela. 2013. Křest "Lola běží" už tento týden! . Vychytané.cz. [Online] 22. 10. 2013. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7046. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Krest-_Lola-bezi_-uz-tento-tyden!-
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.074s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.117.138.190
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:12