Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Pohoda 2007 - PRVÝ DEŇ FESTIVALU – ČO NÁS ČAKÁ

Oficiálne sa priestory festivalu otvrili dnes o ôsmej hodine ráno. Niekoľko návštevníkov si už stihlo užiť minulú pohodovú noc- v poobedňajších hodinách sa začali rozdávať festivalové pásky. Po štvrtočnom otvorení stanových táborov, na letisku zaviala po prvýkrát tá pravá atmosféra Pohody. Prví návštevníci na pôde festivalu, prvé postavené stany, párty rádia FM, prvý koncert Šerpa bandu. Dnes sa môžete tešiť na prvú silnú hudobnú injekciu..
Přidat na Facebook
Zem pod hlavnou scénou sa otrasie.
CSS, slečny a pán z Brazílie.Produkujú tanečnú - takmer electroclashovú - hudbu s chytľavými pulzujúcimi rytmami, popovými melódiami a vtipnými aj ironickými textami. Na pódiu sa môže stať všetko – ohadzovanie sa s publikom, skákanie do davu, jednoducho malý brazílsky neporiadok, ako sa sami nazvali. Drsných chlapcov z Bronxu, Wu Tang Clan, predstavovať nemusíme. Legenda amerického hip hopu, koncertuje po Európe prvýkrát v kompletnej zostave. Pripravte sa na naozajstný a necenzurovaný hip hop. Po príchode švédskych The Hives v štýlových čierno-bielych oblekoch na pódium pochopíte, že punk nie je mŕtvy ani zďaleka.

Hudobná ponuka festivalu samozrejme nekončí pri hlavnom pódiu.
Počas piatku budete mať možnosť počuť Janu Kirschner hneď dvakrát. Okrem koncertu, kde Jana predstaví svoje dlhoočakávané nové skladby, si budete môct vypočuť live rozhovor, kde sa okrem iného dozviete, čo prežívala pri nahrávaní nového albumu v Londýne.

Perkusionistický workshop zavŕši vystúpenie jeho organizátorov Moleque de la Rua. Nechajte si učarovať britskými electro princeznami Client. Ponorte sa do podmanivého hlasu Lou Rhodes.
Nenechajte si ujsť inštrumentálny projekt naších obľúbencov Zero 7.
Neviete čo to je „SLAM poetry“? To by ste mali vidieť a počuť.
Bajofondo tango club Vás nabijú energiou, ako minulý rok.

Piatok bude patriť aj slovenkej a českej scéne. Vystúpia Sunflower Caravan, Gaia Mesiah, Sunshine, Dan Bárta, David Koller, Khoiba..

Napriek tomu, že sme už avizovali rozšírenie služieb spojených s očakávanými vysokými teplotami, vyzývame návštevníkov, aby sa chránili pred slnkom a dodržiavali pitný režim nealkoholických nápojov.

Podrobné aktualizované informácie o festivale Bažant Pohoda nájdete na www.pohodafestival.sk.

Oli Vyskočilová a Danka Machajová
Press centrum
majkl
(Michal Gaja)
pátek 20. 7. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Pohoda 2007 - PRVÝ DEŇ FESTIVALU – ČO NÁS ČAKÁ. Vychytané.cz. [Online] 20. 7. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=699. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Pohoda-2007---PRVÝ-DEŇ-FESTIVALU-–-CO-NÁS-CAKÁ
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.076s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.120.44
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:16