Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Nová alba: White Lies, Wohnout i Gogol Bordello

Další srpnový týden přináší alba, která bychom neměli jen tak přehlédnout. The White Lies jsou tu se svým třetím počinem, Gogol Bordello se šestým a například Wohnout nabízejí dokument o své zatím poslední desce.
Přidat na Facebook
White Lies: Big TV
Big TV je třetí album britské postpunkové kapely, která se na něm pokusila odpoutat od utahaných momentů své minulé desky a přijala polohu spíše svěží formace, jež se na onen post-punk dívá s nadhledem a nepodléhá mu. Kolekce má atmosféru, kterou si trojice svým zvukem vytvořila již na minulých dvou deskách. Není to žádný výrazný krok ke změně či změna sama, alespoň ale ubylo skepse.

Wohnout: Elektronická slepice
Na světě je dokument o zrodu posledního alba skupiny Wohnout nazvaného Našim klientům. Vznikal od doby, kdy kapela přišla s koncepcí desky. Jeho autorem je Oleg Homola, úspěšný fotograf a otec bratrů Homolových, frontmanů Wohnoutu. Snímek ukazuje všechny fáze zrodu jedné z nejpodařenějších desek pražské kapely.



Gogol Bordello: Pura Vida Conspiracy
Šesté album newyorské gypsypunkové formace Gogol Bordello v sobě opět mísí prvky mnoha hudebních inspirací včetně world music. V tom se kapela kolem charismatického Eugena Hütze nijak neomezuje. Naprosto strhující je ovšem energie, která z nahrávek prýští. Ne že by se tu koncertní podařilo na desku stoprocentně dostat, vysoké procento jí tam ale opravdu je.



The Civil Wars: The Civil Wars
The Civil Wars je druhé album stejnojmenného indiefolkového tandemu z amerického Nashvillu. Je na něm dvanáct kompozic, které produkoval Charlie Peacock, jednu produkoval i slovutný Rick Rubin. Skladby nepostrádají hudební nápady, osobitý projev ani civilnost.



Zdroj: Jaroslav Špulák / Právo
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 14. 8. 2013 09:00
Chovancová, Michaela. 2013. Nová alba: White Lies, Wohnout i Gogol Bordello. Vychytané.cz. [Online] 14. 8. 2013. [Citace: 20. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6830. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Nova-alba:-White-Lies,-Wohnout-i-Gogol-Bordello
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.067s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.225.98.93
Serverový čas: sobota 20. dubna 2024 08:53