Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Kamikaze FreeFly – nejlepší house mejdan Zlínska už za týden!

Každé dva měsíce se koná nejlepší house mejdan Zlínska - Kamikaze Free Fly! Nyní na novém domovském místě v klubu MusicLand Zlín a ještě lepší ! Tato energická taneční party, na které si všichni návštěvníci vždy uvolněně lítají, je off-air aktivitou Rádia Zlín k pořadu Style Clubbing!
Přidat na Facebook
Samozřejmostí je vždy tématický duch akce s dekoracemi, sexy tanečnicemi, akčními drinky za srandovní ceny, speciálním focením pro odvážné, netradičním systémem vstupného, spoustou Free svůdných sexy holek a fantastickou uvolněnou lítací atmosférou mejdanu v rytmech klubové housové muziky od vocal housu až po electro house! Tentokráte budeme rozjíždět letní sezónu, a proto vše bude v barvě léta, sluníčka, pohody.. letní, žlutý kamikaze FreeFly

Žhavým hlavním hostem bude Dj ENRICO (www.studio54.cz) – zakládající a residentní dj fenomenálního kultovního pražského klubu Studio54! Svoji pumpující veselou hudbu plnou vokálů, už předvedl minulý rok právě na Free Fly a znovu vám přijede dokázat, že nezůstanete jen tak stát, když spustí svoje hraní! Těšit se taky můžete na jeho výbornou „scratch“ techniku mixu! Zajímavým hostem bude také ostravský Dj KANGOORA (www.playa.cz) z partičky Playa, který stojí za mnoha úspěšnými akci na severu Moravy a Polsku! Hrnout do vás bude remixované housové věcičky se známými samply s kontaktním podáním jemu vlastním! Nebude chybět ani residentní rozhýbávač akce Dj MARCUS COOPER se svým aktuálním zvukem electro-housu se kterým s jistotou objíždí spousty klubů po Česku a Slovensku! Dalším staronovým residentem akce je populární zlíňák Dj KOSSI v jehož podání se můžete těšit na známé housové pecky! A posledním do party je již známý rozjížděč, taky nečekaně ze Zlína, osvědčený majkl dj.

Celá letní, žlutá Kamikaze FreeFly party bude hozená do podoby slunečných dekorací a žluté barvy! Takže i vy si chystejte žlutou barvu! Jako obvykle můžete ušetřit na vstupném – stačí dojít v nějakém tom žlutém oblečku!!!




Sledujte podrobnosti o dalších chystaných specialitách a djs a taky se můžete registrovat do
„Klubu Volného Lítání“ na speciálním webu k akci www.freefly.zlin.cz

Vstupné:
do 23h ve žlutém triku - holky FREE / kluci 60,-
po 23h ve žlutém triku - holky 60,- / kluci 80,-
Ostatní 99,-
Prvních 100 platících příchozích = CD Mix Free Fly!

Registruj se, sleduj podrobnosti na www.freefly.zlin.cz a získej další Free výhody v podobě CD mixu, dárečků, VIP a zvýhodněných vstupů na další mejdany!!!

Vše uvidíte a uslyšíte v rámci Off-Air aktivity Rádia Zlín k pořadu „Style Clubbing“ na Rádiu Zlín!
Ladit můžeš na 91,7 FM (nebo 96,2 FM, 102,5 FM) a uslyšíš sám!
Nebo si klikni: www.radiozlin.cz/styleclubbing

Free Fly Team
majkl
(Michal Gaja)
pátek 22. 6. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Kamikaze FreeFly – nejlepší house mejdan Zlínska už za týden!. Vychytané.cz. [Online] 22. 6. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=677. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kamikaze-FreeFly-–-nejlepsi-house-mejdan-Zlinska-uz-za-tyden!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.082s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.164.246
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:34