Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Eddie Stoilow startují letní festivalovou sezonu

A to novým singlem Baby a bubeníkem Petrem Čechem. S ním vyrazí na speciální koncertní set na Rock for People!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Rock for People
pátek 5. července 2013 16:00
(konec +- pátek 5. července 2013 23:00)
Festival Park / Letiště
Hradec Králové (CZ)
Oblíbená pražská kapela Eddie Stoilow přichází s pilotním singlem Baby z právě připravovaného třetího studiového alba. To by mělo vyjít ke konci roku pod stromek nejen fanouškům.

Baby má i obrázkovou podobu, kterou můžete shlédnout zde: http://kultura.idnes.cz/klip-eddie-stoilow-0nt-/hudba.aspx?c=A130607_181435_hudba_vdr nebo http://youtu.be/w8CZSkbBSgk ; režíroval Martin Linhart aka Marthy 68.



Baby je letní pohodovou skladbou, která ještě nikdy nezazněla v koncertním podání na živo. Kapela ji premiérově zahraje v kompletním složení včetně bubeníka Petra Čecha 5. července během vystoupení na festivalu Rock For People. Jejich speciální koncertní set startuje v 18:10 a rozhodně byste si ho neměli nechat ujít! Eddie Stoilow svorně doplňují: „Dlouho jsme nezažili tak pozitivní tlak fanoušků na to, abychom udělali písničku na léto, vlastně i podzim. Musíme říct, že jsme tlaku podlehli a až teď jsme spokojeni. Co bychom pro naše věrné neudělali, že!? První ohlasy jsou skvělé, tak se těšíme na koncertní premiéru singlu Baby na Rock For People, kterou se rozhodl přijet podpořit i náš občasný člen Petr Čech.“ Ten říká: „Eddie Stoilow jsem poznal prostřednictvím své zastupující agentury, a hned jsme si sedli. Je s nimi fajn spolupráce a každý další společné vystoupení je pro mě svátkem“.

Na Eddie Stoilow čekají i další vystoupení – nejbližší z nich je během charitativní akce na podporu obnovy pražské ZOO – Zvedáme hlavu po 11 letech, 12. 6. 2013 ve Velkém sále Lucerny v Praze,



15. června opět v Praze na akci určené pro záchranu goril v Africe s názvem Běh pro gorily či charitativní koncert pro Ústí nad Labem 15. června a mnoho dalších, které naleznete zde http://www.eddiestoilow.com/koncerty.html včetně srpnového festivalu Okoř (17. 8.).

Eddie Stoilow jsou:
Jan Žampa – zpěv a kytara
David Šmídt – piano a klávesy
Martin Puškař – basa
Martin Mrázek – kytara
Vladimír Zeman – perkuse
Marek Fryčák - bicí

Pravidelně aktualizované informace naleznete na www.eddiestoilow.com a http://www.facebook.com/eddiestoilow.

Dodala: Johana Turnerová
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 14. 6. 2013 14:00
Chovancová, Michaela. 2013. Eddie Stoilow startují letní festivalovou sezonu. Vychytané.cz. [Online] 14. 6. 2013. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6704. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Eddie-Stoilow-startuji-letni-festivalovou-sezonu
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.1s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.141.0.239
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:11