Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Organizační pokyny majáles Brno

Majáles v Brně startuje již zítra. Pojďme si tedy dát dokupy hlavní organizační pokyny.
Přidat na Facebook
11:30 - Majálesový průvod s překvapením

Průvod má sraz v 11:30 na nám. Svobody u Májky - poznáš dle pohybu lidí, autíček od partnerů a mnoha alegorických vozů jednotlivých škol. Celý průvod povede dosluhující král Augustus Absintus z Mendelovy univerzity. V době od 11:30 do 12:00 budou představeni všichni kandidáti na krále, seřadíme se a ve 12:00 odstartujeme průvod i s překvapením ... vystoupení možná největší legendy všech našich Majálesů ...

Trasa průvodu:

Nám. Svobody -- Dominikánská -- Pekařská -- Mendlovo nám. -- Hlinky -- brána č. 1 brněnského Výstaviště.

Na sebe:

Jakékoliv masky, nebo oblečení dle barev univerzit (modrá MUNI, červená VUT, zelená MENDELU), nebo i bez obleků a maškar :). Nejlepší masky budou odměněny!

13:00 - Brněnský Majáles Open Air

areál brněnského Výstaviště, ul. Hlinky a Křížkovského (brány č. 1 a 7).

Vstupenky na místě nebudou !!

Poslední vstupenky lze zakoupit pouze do konce otevírací doby v pondělí 6. května jednotlivých předprodejců. Do půlnoci lze zakoupit přes síť Ticketportal.cz ZTP a ZTP-P mají zpětnou slevu na vstupenku. Sleva je vyplacena jako zpětný bonus 200 Kč při předložení platné vstupenky na VIP akreditaci. Doprovod ZTP-P jde zdarma. V areálu jsou ZTP toalety. Děti do 12ti let včetně mají vstup zdarma za nezbytného doprovodu rodičů!

Co není možné vnášet do areálu

- psy a jakákoliv jiná zvířata
- jakékoliv nelegální drogy
- vodní dýmky
- jakékoliv zbraně
- jídlo a alkoholické nápoje

Co je možné vnášet do areálu

- nealko nápoje v PET lahvích do objemu 0,75l / osobu
- speciální strava v případě diabetiků apod.

Vstupenky z předprodeje - výměna za pásky

Každé předprodejové vstupence je po kontrole pravosti ustřižen kontrolní ústřižek a ten vyměněn za ID pásku. Zbytek vstupenky si návštěvník ponechává (část slouží jako hlasovací kupon pro volbu krále, druhá část je m-kupon). Pokud se vám podařilo kontrolní ústřižek utrhnout a máte ho sebou se zbytkem vstupenky, budete vpuštěni.

Jídlo a pití

Majáles nabídne více druhů piva, budete mít k dispozici Gambrinus 10, Gambrinus 11, Pilsner Urquell 12, Fénix, Gambrinus Ochucený a taktéž čepovaný Birell. A dále - točená Kofola, veškerý standarní sortiment nealko a alko nápojů, energie od RedBullu a vše, na co jste zvyklí na pořádném festivalu. Z nabídky jídla se můžete těšit na tradiční festivalový průřez, opravdu moc dobré domácí klobásky, langoše, trdelníky ... nají se dobře všichni, masožravci i vegetariáni.

Areál a služby, hygienické zázemí

Areál je výrazně větší, než v loňském roce. V areálu vznikne za podpory partnerů mnoho aktivit, ty největší popisujeme v následujících odstavcích. V areálu je 400 toalet, 50x4 pisoárů, 50 stanic pro mytí rukou a opláchnutí, 300+ košů. Navíc jsou k dispozici všechny toalety v rámci pavilonů G1, G2 a F. Pro příjemnější posezení jsme připravili 20.000 karimatkových "podprdelníků". Jejich centrální sklad je v Pavilonu Z, zde je taktéž vracejte.

Akreditace hostů, VIP hostů a novinářů

U obou vstupů (brána 1 a 7) je stánek s VIP a AKREDITACÍ, po akreditaci pokračujte do areálu. VIP sektor je mezi pódii A - Mayzus a C - AVG, vstup je z obou stran tribuny.

Věrnostní klub a piva zdarma - PAVILON Z

Každý člen věrnostního klubu má právo na 1-3 piva, podle své účasti a vyzvednutí pivenek v minulých letech. Vyzvednutí poukazů na klubová pivka probíhá ve stánku "KLUB", který je situován v Pavilonu Z. Bude na něm přítomno 10 terminálů pro rychlejší odbavení. Kupony je možné získat po celou dobu akce, tzn. pokud vidíte, že je zrovna fronta, počkejte prosím na příhodnější okamžik. Na získání kupónů potřebujete platné ID (např. občanka).

Majálesová trička a merchandise umělců

Zakoupíte ve stánku T-SHOCK a MERCHANDISE. Trička a mikiny kapel, odznáčky, CDčka ... prostě všechno, co má být na pořádném festivalovém merchandise stánku najdeš i na Majálesu. Stánek je situován pod tribunou mezi pódiem Mayzus a AVG.

Vratné pivní kelímky

Zavedli jsme pivní kelímky s vratnou kaucí 40 Kč. Toto je zároveň cena, za kterou si můžeš kelímek odnést domů jako suvenýr na památku. Systém výměny bude probíhat tak, že při prvním kupovaném pivu zaplatíš zálohu 40 Kč navíc k ceně piva. Ve chvíli, kdy si jdeš koupit další pivo, vracíš použitý kelímek a dostáváš pivo do nového nepoužitého. Probíhá tak výměna 1 špinavý za 1 čistý (resp. X špinavých za X čistých) a ty neplatíš nic navíc.
V případě, že by sis nechtěl poslední kelímek nechat jako památku domů, můžeš jej vrátit v centrálním VÝKUPU KELÍMKŮ - ten je v Pavilonu Z. Vratné kelímky se letos vydávají pouze na pivo, přesto zásadně přispějí k redukci až 80% odpadu vzniklého v místě akce.

r.o.b
(Robin Eliáš)
pondělí 6. 5. 2013 20:00
Eliáš, Robin. 2013. Organizační pokyny majáles Brno . Vychytané.cz. [Online] 6. 5. 2013. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6604. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Organizacni-pokyny-majales-Brno-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.243s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.129.21.240
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:06