Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Meatfly GoGen Downtown Zlin 07

Již podruhé se tuto sobotu (09.06.07) pojede závod ve sjezdu horských kol centrem Zlína. A jak slibují pořadatelé, bude to ještě větší než loni.. Více extrému, více překážek, více zábavy pro každého..
Přidat na Facebook
Tato naprosto ojedinělá akce (podobné závody ve stejném rozsahu se na území ČR nekonají) se neobejde bez podpory města Zlína a dalších partnerů. Právě zásluhou generálních sponzorů Meatfly a GoGen se prestiž a kvalita závodů oproti loňskému ročníku značně pozvedla. Meatfly GoGen Downtown Zlin 07 je rozdělen stejně jako loni do dvou samostatných závodů. První je ve sjezdu horských kol – Downhill (DH) a druhý je něco jako akrobatické létání na kole s co nejlepším akrobatickým kouskem – Dirty Jump (DJ).



DH začne stejně jako loni pod budovou Policie ČR – Zlín a jeho trať povede po komunikaci i chodnících mezi internáty a Hotelem Moskva až do podchodu u Obchodního domu. Ale tím končí veškerá podobnost s předchozím ročníkem.., díky spolupráci s Pilou Pešl vznikly nové ještě těžší dřevěné překážky. A jelikož kluci v čele s Michalem Červenkou jsou opravdu šílenci na kolech, připravili i pár luxusních překážek. Můžete se těšit na přejezd těžkotonážního náklaďáku či přeskok obytné buňky a to opravdu není všechno..

Disciplína DJ bude taky jako loni na obvyklém místě a to na parkovišti před Velkým kinem. Zase to bude větší a těžší než loni. Příprava skokanského areálu začne již ve čtvrtek za asistence stavební firmy IMOS. A s tou velkostí jsme opravdu nepřeháněli, přijede totiž několik tatrovek plné hlíny a samozřejmě nějaký ten bagřík na dotvoření skokanské tratě. Vše bude probíhat pod dohledem mistra Dirty Jumpu Pavla Cahy.. Takže všechny velikosti, tvary a počty skoků bude mít na svědomí tento „umělecký šéf“.

Po celý den bude nachystána pro všechny velká celodenní párty v podání DJ Smoukra a naprosto fenomenálního speakeru závodních disciplín od Béry. Nebude chybět nějaké to občerstvení ala „studené párky a teplé pivo“ , ale co je nejdůležitější, tak adrenalin bude na každém kousku.. Protože mimo závodní klání jsou pro vás připraveny trialové a flatlandové exhibice v podání Michala Matyse a GoGen Subform Teamu.

No a co večer? Večer jdeme všichni na pořádnou After party do „Golemu“ , kde se na nás budou těšit tři rockové na živo a nářez až do brzkých ranních hodin..

www.downtownzlin.com
majkl
(Michal Gaja)
čtvrtek 7. 6. 2007 11:00
Gaja, Michal. 2007. Meatfly GoGen Downtown Zlin 07 . Vychytané.cz. [Online] 7. 6. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=660. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Meatfly-GoGen-Downtown-Zlin-07-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.136s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.44.153
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:41