Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

V New York City odstartovala Red Bull Music Academy

V New York City odstartoval 15. ročník největšího hudebního workshopu světa - Red Bull Music Academy 2013. Do světové metropole míří vybraní muzikanti z 29 zemí i současné hudební ikony, jež s mladými talenty povedou workshopy a diskuse.
Přidat na Facebook
Během pětitýdenního hudebního svátku od 28. dubna do 31. května zažije vibrující multikulturní město klubové noci, desítky koncertů, audiovizuálních představení i další doprovodné akce. 62 účastníků, kteří byli do letošního ročníku vybráni odbornou porotou na základě svých přihlášek, čekají přednášky hudebních veličin, mezi kterými je například experimentátor Brian Eno, dub legenda Lee "Scratch" Perry, šéf DFA Records/LCD Soundsystem James Murphy nebo disco a elektro pionýr Giorgio Moroder.

Vokalisti, producenti, Djové, instrumentalisti a další talentovaní hudebníci budou mít k dispoziici i devět nahrávacích studií v Chelsea na Manhattanu, kde je čekají nezapomenutelné sessions s profesionály jako Flying Lotus, Just Blaze či Four Tet. Interiér třípatrového objektu si vzal na starost architekt Jeffrey Inaba a místo navrhl jako otevřený prostor pro kreativitu a vzájmenou inspiraci.



Po celou dobu konání Akademie, vás bude nejčerstvějšími novinkami každodenně zásobovat Red Bull Music Academy Radio, a to pravidelnou noční dávkou beatů, rozhovorů a zkrácených přednášek vždy ve 24:00 středoevropského času. Nalaď Red Bull Music Academy radio už teď! Red Bull Music Academy Radio Aplikace je dostupná pro iPhone, Android, WindowsPhone a Symbian.

Pravidelné novinky z New Yorku hledej na www.redbull.cz/musicacademy nebo na oficiálních stránkách www.redbullmusicacademy.com.

Sleduj dění na Red Bull Music Academy na twitter.com/rbma



Dodal: Pavel Eichler
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 6. 5. 2013 11:00
Chovancová, Michaela. 2013. V New York City odstartovala Red Bull Music Academy. Vychytané.cz. [Online] 6. 5. 2013. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6599. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/V-New-York-City-odstartovala-Red-Bull-Music-Academy
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.154s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.17.164.75
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:19