Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

THE BOXER REBELLION se po čtyřech letech vrátí do Česka

V roce 2009 byl jedním z největších překvapení Planet Festivalu v Táboře concert britské kapely The Boxer Rebellion.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
The Boxer Rebellion
pondělí 23. září 2013 20:00
(konec +- úterý 24. září 2013 00:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
O jejich parádním vystoupení bylo napsáno spousta pochvalných recenzí. Například musicserver.cz tehdy napsal : “Londýnští The Boxer Rebellion, vynikající, vynikající, a ještě jednou vynikající odkaz na kapely typu Editors nebo Interpol.”

The Boxer Rebellion jsou fenomén alternativního rocku. Jsou považováni za skupinu, která se nerada řídí jakýmikoliv pravidly. “Tahle kapela vám může změnit život,” napsal britský týdeník NME a měl na mysli neuvěřitelně epické a ambiciózní skladby, které jsou překvapivě intimní a melodické.

Kapela vydala svůj debut ‘Exits’ v roce 2005. Následovala deska ‘Union,’ která se ve své digitální podobě rekordně dostala do hitparády Billboard Top 100, přestože kapela neměla podepsanou smlouvu s žádnou gramofirmou. Stejné album získalo cenu iTunes Alternative Album of the Year. Následovala role po boku Drew Barrymore, Justina Longa, Charlieho Daye a Jasona Sudeikise ve filmu ‘Going the Distance’ , která je považována za jedno z nejlepších vystoupení hudební skupiny ve filmu vůbec. V roce 2011 vyšlo kritikou oslavované album ‘The Cold Still’ produkované Ethanem Johnsem.



V květnu 2013 vyjde netrpělivě očekávané čtvrté album s názvem ’Promises’. Představuje další krok skupiny ve vývoji jejich typického zvuku. Temné zvukové krajiny se na nové desce prozařují.. The Boxer Rebellion jsou připraveni oslovit nové posluchače a nadchnout ty věrné.

A s touto nahrávkou se k nám The Boxer Rebellion vrátí, tentokrát ke svému samostatnému koncertu. Ten se uskuteční 23.září 2013 od 20.hodin v pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 300,- Kč + poplatky bude možné zakoupit od pondělí 29.dubna na stránkách kapely a to přímo zde: www.theboxerrebellion.com/gigs/lucerna-music-bar-prague.

Od pátku 3.května pak budou lístky k zakoupení v předprodejích Eventim, Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a na stránkách www.musicbar.cz a www.facebook.com/dsmackupromotion za 300,- Kč + poplatky. Na pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu za 400,- Kč.

Více info na:
www.theboxerrebellion.com
www.facebook.com/theboxerrebellion
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Dodal: Michal Rejzek / Dsmacku
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 29. 4. 2013 14:00
Chovancová, Michaela. 2013. THE BOXER REBELLION se po čtyřech letech vrátí do Česka. Vychytané.cz. [Online] 29. 4. 2013. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6588. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/THE-BOXER-REBELLION-se-po-ctyrech-letech-vrati-do-Ceska
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.108s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.48.135
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 08:20