Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Připravte se na léto se Surf-Trip.cz party

Dubnová party tour v plážovém a letnám stylu právě začíná!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
GET READY FOR SUMMER PARTY
pátek 26. dubna 2013 21:00
(konec +- sobota 27. dubna 2013 04:00)
Fusion Hotel Prague
Praha (CZ)
SURF-TRIP.CZ, FOX, Jägermeister a Boardlife.sk rozjíždí už druhým rokem plážovou party tour po vybraných českých a slovenských městech. Pod hlavičkou GET READY FOR SUMMER PARTY pro vás místní surfaři a surfařky chystají pět mejdanů. Mejdan v Praze bude 26. dubna v Fusion Prague Hotelu!



Hrají DJ AKVAMEN, Janko Král, BEACHPUNKS, MYSTIC BOY, LUCKY BOY, NIMAND a další hosté. V Bratislavě navíc vystoupí slovenský Jack Johnson – ADO! Na každé párty vás čeká přehlídka letní kolekce značky FOX a botů CROCS doplněná o hodinky TO LATE. Předvádět budou místní surf girls a boys. Následovat bude projekce surfových videí od SURF-TRIP.CZ se záběry z českých surfových výletů ve Francii, Španělsku a na Lanzarote. S největší pravděpodobností bude v jednotlivých videích účinkovat i celá řada místních jezdců. V Praze si část programu vzal na starost kadeřnický salón PURE HAIR STUDIO. Jeho kadeřníci budou příchozí česat podle poslední surfařské módy.





O pořádně namražený welcome drink se postarají Jägermeister beach chicks! Už teď se těšte na balance boardy YAK nebo pravý surfařský photoshooting s palmou, surfařským prknem a bambusovou chýškou. Projekce surfových videí, exotické ovoce, skvělé ceny na Jägermesiter drinky jsou samozřejmostí, a to po celou noc. Novinkou je skvělá cena vychlazeného Budvárku, který je neoblíbenějším pivem všech českých a slovenských surfařů. Chybět tak bude snad jen písek pod nohama a slaná voda v uších.



Lokální GET READY FOR SUMMER PARTIES 2013 podporuje Jägermeister, FOX, SURF-TRIP.CZ, BOARDLIFE.SK, BUDVAR, CROCS, YAK freestyle company, Life vision a 2late.cz Na jednotlivých parties se navíc setkáte s celou řadou lidí, co už si surfování na vlnách vyzkoušeli a dozvíte se, jak několik takových pobytů na rok 2013 vyhrát, a to téměř bez námahy. Více informací najdete na www.surf-trip.cz, a ww.facebook.com/jagermeister.cz Po skončení párty zde budou uveřejněny i fotografie od profesionálních fotografů. Vstup na všechny párty je zdarma, v Praze pak 50,- Kč a v Bratislavě 2EUR. GET READY FOR SUMMER!

Dodal: Pavel Eichler
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 25. 4. 2013 11:00
Chovancová, Michaela. 2013. Připravte se na léto se Surf-Trip.cz party. Vychytané.cz. [Online] 25. 4. 2013. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6583. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Pripravte-se-na-leto-se-Surf-Trip.cz-party
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.103s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.222.114.31
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:22