Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

DIVADLO: Irský nezdvořák z Black Books Dylan Moran míří do Prahy

Irský bavič, herec a scénarista Dylan Moran (41), českému publiku dobře známý z britské komediální televizní show Black Books, se vůbec poprvé představí na české půdě naživo v neděli, 12. května v pražském Divadle U Hasičů.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
DYLAN MORAN
neděle 12. května 2013 21:00
(konec +- pondělí 13. května 2013 04:00)
Divadlo U Hasičů
Praha 2 (CZ)
“Moran je mistr vtipu, jeho trefné narážky na hříčky života spojené s jeho nezaměnitelným vzezřením dohání mnohé k slzám - smíchu, samozřejmě. Pro nás je nesmírnou ctí představit Morana českému publiku. V bavičství a stand up komedii patří k absolutní špičce, například jen za seriál Black Books získal dvě ceny BAFTA,” vyjádřil se jeden ze zástupců pořádající agentury Fource Entertainment k premiérovému představení.



Moran pochází z Irska, léta však žije s rodinou v anglickém Edinburku. Témeř každý rok obráží zemi se svými bavičskými kousky. Mezi jeho nejpopulárnější tvorbu patří např. Like, Totally; Monster a What is it. Do České republiky zavítá představit svůj nejčerstvější komediální kousek: Yeah, Yeah, který se zaobírá širokým spektrem věčných témat: stárnutím, alkoholem, nezbednými dětmi, jídlem, leností, politikou, sexem - zkrátka tím, co Morana právě baví, nebo dohání k šílenství. “Diváci musí počítat s tím, že představení není tlumočené, jde tedy o představení vedené čistě v anglickém jazyce. Vstupenky na Moranovo minulé turné se vyprodaly přes noc, takže určitě doporučujeme zakoupit si je včas,” upozorňuje pořadatel.



Vstupenky na historicky první vystoupení Dylana Morana v České republice jsou k zakoupení v síti Ticketpro. Představení se koná v neděli, 12. května od 20:00 v pražském Divadle U Hasičů (Římská 45, Praha 2 - Náměstí Míru, stanice metra “A”). Otevřeno od 19:30.



Dodala: Dominika Janigová / Fource Entertainment
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 18. 4. 2013 08:00
Chovancová, Michaela. 2013. DIVADLO: Irský nezdvořák z Black Books Dylan Moran míří do Prahy. Vychytané.cz. [Online] 18. 4. 2013. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6561. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/DIVADLO:-Irsky-nezdvorak-z-Black-Books-Dylan-Moran-miri-do-Prahy
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.231s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.119.28.184
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:50