Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Jubilejní 10. Brněnský Majáles bude na Výstavišti

Majáles Open Air festival, kterým vrcholí celoměsíční studentské oslavy, mění místo konání. Brněnské Výstaviště poskytne výrazně větší komfort všem návštěvníkům.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Majáles Brno
úterý 7. května 2013 18:00
(konec +- středa 8. května 2013 01:00)
BVV
Brno (CZ)
K přesunu přiměl pořadatele stav areálu Hněvkovského v brněnském Komárově.
“V areálu Hněvkovského vznikla instalace zahraniční produkce, o které jsme nebyli informováni a která vylučuje uspořádání akce tak, aby byla komfortní pro návštěvníky.

Bezprostředně poté, co jsme vyčerpali všechny scénáře na rekultivaci prostoru, jsme začali shánět alternativu, což pro tak velký festival nebylo vůbec lehké. Měli jsme štěstí a dohodli jsme se na brněnském Výstavišti,” uvádí mluvčí akce Štěpán Neubauer.

Prostor na brněnském Výstavišti bude o polovinu větší, ale díky uspořádání jednotlivých pódií kompaktnější. V areálu vyrostou čtyři velké open air scény, na kterých vystoupí např. Kryštof, Tomáš Klus, Chinaski nebo Monkey Business. Zároveň vzniknou tři univerzitní zóny v pavilonech G1, G2 a F s bohatým doprovodným programem. Do pavilonů se potom přesune noční program.

“Areál brněnského Výstaviště má nespočet výhod – pevný povrch odolný proti rozmarům počasí, více prostoru, lepší dopravní dostupnost, zázemí v pavilonech. V tomto areálu na nás nečeká ani prach, ani bláto,” doplňuje Neubauer.

Organizátoři pracují na dalším zútulnění prostředí ve spolupráci s Mendelovou univerzitou – připraví nespočet relaxačních zón, tisíce míst na příjemné posezení a v prostorách pavilonu Z velké cateringové zázemí.

Z areálu Hněvkovského odchází pořadatelé s pozitivními myšlenkami. “Spolupráce s MČ Brno-jih byla jedním slovem vynikající a jsme za jejich vstřícnost při přípravách Majálesu v předchozích dvou letech maximálně vděční,” zakončuje Neubauer.

Brněnský Majáles slaví letos 10 let. Majálesový měsíc studentů odstartovala stavba Májky na nám. Svobody a nyní probíhá přes 20 akcí doprovodného programu. Vyvrcholením je hlavní den oslav, který zahajuje velký majálesový průvod opět z nám. Svobody a centrem města se přesune k místu konání Majáles Open Air festivalu, tj. na brněnské Výstaviště.
Kompletní info na brno.majales.cz

Dodala: Kateřina Gardoňová
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 19. 4. 2013 08:00
Chovancová, Michaela. 2013. Jubilejní 10. Brněnský Majáles bude na Výstavišti. Vychytané.cz. [Online] 19. 4. 2013. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6558. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Jubilejni-10.-Brnensky-Majales-bude-na-Vystavisti
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.128s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.250.172
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:20