Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Soutěž Jameson Done in 60 Second startuje již v polovině dubna!

Filmová soutěž, která poměří síly všech, kteří dokáží vtěsnat děj svého oblíbeného filmu do 60 vteřin, startuje již 15. dubna!
Přidat na Facebook
Vybavíte si svůj oblíbený film? A umíte si představit jeho děj vtěsnaný do jedné minuty? Právě takové zadání letos znovu čeká na všechny účastníky 3. ročníku soutěže Jameson Done in 60 Seconds. Tato jediná minuta Vás navíc může dostat na české finále, které proběhne během 48. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, a pokud vyhrajete, tak i na mezinárodní finále soutěže, které se každoročně vyhlašuje jako součást Jameson Empire Film Awards v Londýně.

Soutěž je vhodná pro všechny – amatérské filmové nadšence, mladé začínající filmaře nebo filmové studenty, svůj film mohou přihlásit všichni bez ohledu na věk nebo vzdělání.

Minulý rok vyhrál české kolo soutěže minutový vřískot nadšeného filmařského amatéra Petra Černého. Ten se se svým filmem byl nedávno podívat také na mezinárodním finále Jameson Empire Film Awards.



Petr nám k tomu řekl: „Londýn byla bezvadná zkušenost, kterou bych všem, hlavně nadšeným filmovým maniakům jako jsem já, jen doporučil. Je to zážitek, dodá Vám to energii a získáte kontakty na filmaře z dalších zemí. Všichni, co o tom přemýšlí, by měli zkusit štěstí!”

A jak se Petrovi v Londýně líbilo? Na to se můžete podívat v následujícím videu (link), které natočil filmový režisér Marek Dobeš, jeden z členů odborné poroty z minulého roku.

Projekt Jameson Done in 60 Seconds je soutěží probíhající již několik let ve světě a od roku 2011 také v České republice. Vítězem českého klání se minulý rok stal minutový snímek Vřískot v režii Petra Černého, předloni porotu uchvátil Forrest Gump Petra Brunnera. Letošní vítěz získá kromě účasti na londýnském finále také kameru Go Pro s příslušenstvím, technologický zázrak s extrémně verzatilním využitím.

Se svými snímky se všichni zapálení filmoví fanoušci mohou od 15. dubna přihlásit do soutěže na stránkách www.jamesonempirediss.com. Uzávěrka přihlášek je 16. června 2013.

Více informací na www.jamesonempirediss.com

Dodal: Míra Valeš

Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 17. 4. 2013 13:00
Chovancová, Michaela. 2013. Soutěž Jameson Done in 60 Second startuje již v polovině dubna!. Vychytané.cz. [Online] 17. 4. 2013. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6554. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Soutez-Jameson-Done-in-60-Second-startuje-jiz-v-polovine-dubna!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.043s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50