Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Vyzkoušeli jsme za vás 2: Kyselina je opravdu nasládlá!! Vy ji nepijte!

Jak praví vynikající Rudolf Hrušínský nejstarší coby ředitel v Obecné škole: "Milí žáci, nelízejte zábradlí, přilepí se vám jazyk!" Přilepil. A také ještě tam bylo o tom, že se nemá pít kyselina.. Kdyby se vám zdálo, že v telefonech šišlám, víte proč. Tentokráte žádná sranda, opravdu jsem ji ochutnal. Víc v článku. Vy ji samozřejmě nepijte(!).
Přidat na Facebook
Wo co go? Nevim, asi jsem místo zábradlí olizoval co jsem neměl, nicméně na jazyku se mi udělaly aftíky. A tak jsem zašel ke svému oblíbenému lékárníkovi v marné naději, že existuje všelék, který mě jich zbaví během minuty.

Můj oblíbený lékárník sice nebyl přítomen, nicméně jeho (neméně oblíbená) kolegyně mi dala výrobek URGO afty. Hmm.. super.. po potření vytvoří ochranný film a znecitliví.. víc na příbalovém letáku.. Po otevření krabičky jsem sice příbalový leták našel, ale pouze v angličtině, holandštině, němčině a francouzštině.Ještě že hovořím více jazyky, ale i přes to jsem vyčetl, že postižené místo máte onou olejovitou látkou potřít. Navíc ani na lahvičce nebyl jediný žblebt česky. Říkám si, ok, zkusíme to.. raději jsem šel k zrcadlu a kohoutku..

Aftíky jsem potřel - a KU***************WA!!!!! JAAUUUU! To, že to vytvoří ochranný film, ve skutečnosti znamená, že to dané místo spálí!!! Daný výrobek je totiž "běžně užívaná kyselina"!! Mno, takže už vim, že kyselina chutná skutečně nasládle..

Následovalo několika minutové proplachování pusy studenou vodou. Pak jsem se odvážil podívat na jazyk - a skutečně místo, které jsem potřel (asi 2cm čtvereční) byly bílé a spálené!

Fakt super. Žádný kus češtiny na letáku, na lahvičce. Dovedete si představit, co by se stalo, kdyby přicválal doma malej prcek a celou lahvičku vypil?!?

Po informování mého oblíbeného lékárníka tento volně prodejný přípravek nahlásili ke stáhnutí z trhu. Ble fuj.. pryč s tim..

PS: stejně to na ty afty nepomohlo :D
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
úterý 5. 6. 2007 08:00
Prachař, Štěpán. 2007. Vyzkoušeli jsme za vás 2: Kyselina je opravdu nasládlá!! Vy ji nepijte!. Vychytané.cz. [Online] 5. 6. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=655. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vyzkouseli-jsme-za-vas-2:-Kyselina-je-opravdu-nasladla!!-Vy-ji-nepijte!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.138s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.51.187
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:21