Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

V ROXY a NoD proběhne v říjnu týden BE TWENTY ONE

Takřka přesně po roce, konkrétně v týdnu od 21. a 27. října se můžeme v ROXY a NoD opět těšit na týden až po okraj nabitý koncerty, parties, divadlem, výstavami a performance!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
BE TWENTY ONE – OPENING CEREMONY
pondělí 21. října 2013 20:00
(konec +- úterý 22. října 2013 04:00)
Roxy
Praha (CZ)
Jeden z nejstarších pražských klubů jím hodlá navázat na loňskou oslavu svých dvacátých narozenin BE TWENTY a započít tak novou tradici oslav hudby a kultury obecně, která je na domácí scéně naprosto ojedinělá. Už z podstaty věci pak jednoznačně vyplývá i název celé akce, který nemůže být jiný než BE TWENTY ONE!

Podobně jako loni, kdy v rámci BE TWENTY vystoupili v ROXY a NoD mj. Boys Noize, Stereo MCs, Andy C, Teatr Novogo Fronta & DOT 504, Rozprostřeno nebo Kašpárek v rohlíku a řada dalších, i na BE TWENTY ONE se chystají vystoupení jmen legendárních, kultovních stejně jako těch nových a neokoukaných.

V rámci BE TWENTY ONE se tedy v ROXY a NoD opět představí celá škála stylově i žánrově různorodých hudebníků, DJs, producentů, umělců, či herců a každý den v týdnu od 21. do 27. 10. tak nabídne jiné barvy, nálady a podoby tuzemské i zahraniční kultury.

Dramaturgie BE TWENTY ONE se snaží udržet tradici ROXY jako jednoho z nejdůležitějších českých klubů s více než dvacetiletou tradicí a zároveň vedle velkých hvězd stavět a objevovat i nová a neobjevená jména.

"Vzhledem k tomu, jak vřele byl médii i návštěvníky ROXY a NoD přijat loňský týden oslav 20. narozenin ROXY BE TWENTY, rozhodli jsme na tuto akci navázat a stvořit tak novou tradici, kdy se na adrese Dlouhá 33 během jednoho týdne bude koncentrovat to nej z hudby, umění a kultury obecně. Akce podobného typu nemá na domácí klubové scéně obdoby a jak potvrdil předchozí ročník, její potenciál je obrovský. A kde jinde by měl takovýto unikátní týdenní mejdánek proběhnout než v prostorách, jež už přes dvacet let udávají směr, rozdávají radost a zprostředkovávají silné zážitky napříč generacemi," říká k BE TWENTY ONE PR manager klubu ROXY Lukáš Kadeřábek.

Dodejme, že na programu BE TWENTY ONE právě usilovně pracují všichni dramaturgové ROXY a NoD a už brzy se tak můžete těšit na první potvrzená jména a další informace o celém týdnu BE TWENTY ONE.

WEB
ROXY: http://roxy.cz/
NoD: http://nod.roxy.cz/



Dodal: Lukáš Kadeřábek / Roxy PR
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 15. 4. 2013 08:00
Chovancová, Michaela. 2013. V ROXY a NoD proběhne v říjnu týden BE TWENTY ONE. Vychytané.cz. [Online] 15. 4. 2013. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6541. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/V-ROXY-a-NoD-probehne-v-rijnu-tyden-BE-TWENTY-ONE
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.109s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.17.164.75
Serverový čas: sobota 27. července 2024 12:46