Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Flédu rozduní hosté Red Bull Music Academy Night

Brněnská Fléda přivítá 12. dubna zástupce věhlasné Red Bull Music Academy, která se letos koná už po patnácté.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Red Bull Music Academy
pátek 12. dubna 2013 21:00
(konec +- sobota 13. dubna 2013 04:00)
Fléda
Brno (CZ)
Do moravské metropole přijedou z portugalského Lisabonu producent Branko a z Londýna Om Unit. Místní fanoušky aktuálního zvuku čeká desítka interpretů na dvou pódiích.

Hlavními hvězdami budou Branko z Portugalska a Om Unit z Velké Británie. Sekundovat jim na dvou scénách budou talentovaná Eva Porating (SK), bratislavský electronicko-experimentalní projekt INK Midget (SK), DžunyJA aka DJ Junior, dvojice českých DJs Click Joe a Tom Holič a dále Kay $ Tvzex jako BB, W.I.R.E., Dead Sailor (Matyas) a Them Darned Teenagers.

Lisabonský producent Branko je hnacím motorem projektu Buraka Som Sistema, držitele MTV European Music Award a dalších hudebních cen za skvělé album Black Diamond z roku 2008. Na něm se podíleli například MIA, Kano nebo Deize Tigrona a kapela s ním objela celý svět. Branko (ex J-Wow) je ale nyní na sólové dráze, mimo jiné i z důvodu, že Buraka Som Sistema si dala pauzu od koncertování. „Děláním na vlastním materiálu nacházím jinou dimenzi tvůrčí práce,“ říká Branko. Jeho hudba je stejně taneční a přátelská jako Buraka Som Sistema, ale přece jen se o něco liší, je volnější, melodičtější, osobnější.

Druhým hostem, který prošel Red Bull Music Academy je britský producent Om Unit, polovina projektu Dream Continuum, který tvoří společně s producentem Machinedrumem. Om Unit Flédu zahltí linii tlustých basových linek stejně jako svým setem uhral loňský festival Sónar, kde hrál na Red Bull Music Academy stagei. Ostatně tenhle talentovaný chlapík se hudebního workshopu sám v roce 2011 zúčastnil jako participant.

Red Bull Music Academy Night v Brně na Flédě začíná v 21 hodin. Vstupné je 50 CZK nebo 70 CZK a v ceně je také welcome drink.

• Main stage
9pm Door open
10pm - 11:30pm Eva Porating
11:30pm - 1:00am INK Midget / Exitab, SK
1:00am - 1:30am Branko / Buraka Som Sistema, POR
1:30am - 2:30am OM Unit / Planet Mu, UK
2:30am - 3:30am Džunyja / Vibe, SK
3:30am - ??:?? Click Joe b2b Tom Holič, Muah! CZ

• 2nd stage
. Kay $ Tvzex jako BB,
. W.I.R.E.
. Dead Sailor (Matyas)
. Them Darned Teenagers

Red Bull Music Academy letos slaví jubilejní 15. ročník. Vybraní muzikanti, DJs, zpěváci, MCs, orchestrální skladatelé nebo digitální beatmakeři se od 28. dubna do 31. května sejdou na vysněném workshopu v New York City, jenž nabízí celou škálu skvělých příležitostí. V energií nabitém hlavním městě zábavy spolu budou tvořit, jamovat, poslouchat přednášky a po večerech hrát ve vyhlášených newyorských klubech s lidmi jako: Flying Lotus, DJ Rashad, Erykah Badu, Masters at work, Fourtet, Metro area, nebo Afrika Bambataa!

Více info na www.redbull.cz/musicacademy

Dodal: Pavel Eichler
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 4. 4. 2013 08:00
Chovancová, Michaela. 2013. Flédu rozduní hosté Red Bull Music Academy Night. Vychytané.cz. [Online] 4. 4. 2013. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6512. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Fledu-rozduni-hoste-Red-Bull-Music-Academy-Night
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.044s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50