Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Toužíte vyplavat z plavek?

.. aneb pár zaručených rad, jak do léta zhubnete!!! :)
Přidat na Facebook
Obezita je v dnešní době stejně běžná, jako beďar na bradě. Tu a tam Vám někdo zasedne obě dvě místa v trolejbuse, protože velikost jeho pozadí je nepřímo úměrná velikosti jednoho sedadla. Nedejbože, když se dotyčná osoba sehne a z kalhot jí vyleze něco, co by měla správně spatřit pouze záchodová mísa.

V podstatě se obtloustlíci tohoto století dělí na lidi soudné a nesoudné. Ti soudní své tělo halí jak jen mohou, protože se stydí. Ti NESOUDNÍ se naopak oblékají velmi skromně. Leckterý přebytečný špíček tak vyleze nepozorovaně ven a Vás najednou přejde chuť na tu výbornou zmrzlinu, co zrovna jíte. Proč by se styděli? Vždyť každý třetí titulek Cosmopolitanu hlásá: "Pár kilo na víc? No a co?", "Jak se naučit spokojeně žít i se špíčky." nebo "Minisukně pro boubelky? I vy máte právo cítit se pohodlně!"

Poznali jste se na předchozích řádcích? Gratuluju! Právě pro Vás tu mám pár "zaručených" rad, díky kterým do léta doslova "vyplavete z plavek."

Rada první: NEŽERTE!!! Váš nákupní vozík, který byl až dosud zmáhán tíhou konzumní společnosti to jistě ocení.

Rada druhá: Inspirujte se americkými filmy. Stačí Vám tenisky Nike, teplákovka Adidas, potítka Reebok, nejnovější iPod v uších a obrovská stromová alej či park, kde nikdo nemá na práci nic jiného, než běhat.


Rada třetí: Pokud se nedonutíte běhat, zkuste alespoň zrychlenou chůzi. Tím ale nemám na mysli provozovat ji, když spěcháte do práce! Přece nechcete všechny spolupracovníky otrávit hned po ránu?


Rada čtvrtá: Když se nedonutíte ani ke zrychlené chůzi, je to s Vámi hodně špatné. S nejvyšší pravděpodobností jste naprostý pohybový ignorant. Pokud Vás to bude uspokojovat, můžete se utěšovat tím, že na sport nemáte ty správné buňky ani čas. No co, dělá to tak 70% obyvatel, tak proč ne Vy?

Rada pátá: Stydíte se sportovat sami? Pak požádejte přítelkyni, ať do toho jde s Vámi. Pokud Vám bude tvrdit, jako již zmíněných 70% populace, že nemá čas, obujte tretry a vydejte se za ní domů. S nejvyšší pravděpodobností ji přistihnete, jak si spokojeně hnije u televize s pytlíkem brambůrek a s blaženým úsměvem, za který by zasloužila otisk Vašich tretrů na její pravou tvář.

Rada šestá: Nakupte si co nejvíce zeštíhlovacích krémů a gelů na celulitidu a mažte se, mažte se, mažte se! Vždyť podle reklamy je úbytek v oblasti hýždí za tři týdny až jeden centimetr! Jednoduchými matematickými výpočty si tak snadno spočítáte, že za půl roku už nepůjde vidět nejen celulitida, nýbrž ani Vaše nohy.

Rada sedmá: Jezte a pijte zásadně jen ty potraviny, které mají na obalu napsáno "light." Těch škodlivých konzervantů a Éček, které se Vám usazují v těle si vůbec nevšímejte. Hlavně, že jste "light."

Rada na závěr: Pokud všechny pokusy s cvičením selhaly a Vaše lednice stále praská ve švech, kašlete na hubnutí. Většina lidí Vám stejně bude tvrdit, že pár kilo navíc je sexy, protože chlapi si rádi na něco šáhnou. No, pokud najdete takového, který si rád za dlouhých letních večerů šáhne na Vaši druhou bradičku nebo Vás bude s radostí objímat nadvakrát, pak mají zaručeně pravdu.
C.l.a.r.a.
(Klára Dohnalová)
sobota 26. 5. 2007 08:00
Dohnalová, Klára. 2007. Toužíte vyplavat z plavek?. Vychytané.cz. [Online] 26. 5. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=645. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Touzite-vyplavat-z-plavek?
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.155s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.148.145.97
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:48