Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Hvězdní Thirty Seconds To Mars zamíří na Rock for People!

A spolu s nimi Modestep, Royal Republic a Friska Viljor
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Rock for People
úterý 2. července 2013 16:00
(konec +- úterý 2. července 2013 23:00)
Festival Park / Letiště
Hradec Králové (CZ)
Po stejném „tahounu“ jako pořadatelé Rock Am Ring / Rock Im Park sáhli letos i promotéři Rock for People. A mohou tak s oprávněnou hrdostí ohlásit druhého z letošních headlinerů – kalifornskou rockovou kapelu THIRTY SECONDS TO MARS. Vedle již potvrzených Queens Of The Stone Age jde o další formaci, která na letošní rok ohlásila nové a miliony fanoušků po celém světě vyhlížené studiové album. V případě tria vedeného Jaredem Leto jsou očekávání na místě: poslední deska Thirty Seconds To Mars z roku 2009 s názvem This Is War byla nejen komerčně velmi úspěšná, ale pro mnohé kanonizovala obsah i formu rockové hudby 21. století.



„Čtyři roky od poslední desky, velmi slibné ohlasy na nový singl, výborná kondice a věhlas kapely, která se chce dle všeho stát hvězdou letošní festivalové sezony v Evropě – co více si přát?,“ říká na adresu Thirty Seconds To Mars Michal Thomes, ředitel Rock for People. Chuť tohoto festivalu, který se ve Festivalparku v Hradci Králové uskuteční mezi 2. až 5. červencem, ovšem roste s jídlem: a proto lze fanoušky navnadit i na vystoupení dubstepových či rockstepových MODESTEP. Této britské čtveřici, která před několika dny omámila narvaný pražský klub Roxy, se podařilo neodolatelně spojit dva do značné míry opačné póly současné hudby - rock a elektroniku. Podobně, jako kdysi The Prodigy nebo Pendulum.



Náš fotoreport z koncertu Modestep můžete zhlédnout zde:
http://fotoreporty.vychytane.cz/report.php?id=3340

Do Hradce Králové míří rovněž dva hudební pozdravy ze Švédska. Garážmistři ROYAL REPUBLIC z Malmö razí praxi přímočarého soundu s prvky punku a rock and rollu. Ano, v jejich produkci lze vystopovat vliv populárních The Hives, avšak cítíme v něm méně retra a více originálního přístupu. Mimochodem – pražská premiéra Royal Republic na strahovské 007 nadchla, stejně jako repete v Lucerna Music Baru. V Hradci to bude výživné pro fans z celé republiky, vzkazují tito sympatičtí Švédové ze svého aktuálního turné.



To indie-folk-rockoví FRISKA VILJOR (zrozeni 2005 ve Stockholmu) si na Rock for People odbudou svůj tuzemský debut. A jsou typickou ukázkou toho, jak lze zúročit titěrnou práci na svém promotion: po předloňském a loňském harcování po showcasových přehlídkách a festiválcích se letos tito usměvaví hippíci propracovali do popředí line-upu festivalů jako Hurricane … anebo Rock for People! Doporučení? Už třeba název jejich čerstvého, v pořadí pátého alba Remember Our Name. Protože název Friska Viljor si po letošním RfP budou svědci jejich koncertu pamatovat opravdu dlouho.



Rock for People na nadcházejícím 19. ročníku nabídne kombinaci prověřených jmen a nových talentů doporučených evropskými showcasovými přehlídkami. Dosud byly potvrzeny kapely Queens of the Stone Age (US), The Parov Stelar Band (AT), Billy Talent (CA), Gogol Bordello (US), Klaxons (UK), Papa Roach (US) či A Day To Remember (US). Pozor! V prodeji jsou už poslední stovky vstupenek v ceně 1 400 Kč (po registraci za 1 300 Kč). Poté cena stoupne na 1 550, respektive 1 450 korun. Více informací na www.rockforpeople.cz a google.com/+RockForPeople.

Dodala: Silvie Marková / RfP
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 8. 3. 2013 08:00
Chovancová, Michaela. 2013. Hvězdní Thirty Seconds To Mars zamíří na Rock for People!. Vychytané.cz. [Online] 8. 3. 2013. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6441. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Hvezdni-Thirty-Seconds-To-Mars-zamiri-na-Rock-for-People!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.219s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.42.197
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:29