Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Speciálním hostem koncertu Alicie Keys v Praze bude MIGUEL

ALICIA KEYS POTVRDILA SPECIÁLNÍHO HOSTA SVÉHO KONCERTNÍHO TURNÉ. FANOUŠKŮM SE NA KONCERTECH PŘEDSTAVÍ AMERICKÝ ZPĚVÁK, SKLADATEL A PRODUCENT MIGUEL
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
ALICIA KEYS: Girl on Fire - The Tour
středa 12. června 2013 21:00
(konec +- čtvrtek 13. června 2013 01:00)
O2 Arena
Praha (CZ)
Čtrnáctinásobná držitelka ceny Grammy, zpěvačka Alicia Keys, oznamuje, že na jejím koncertním turné „Set The World on Fire Tour“, které zahrnuje i Českou republiku, ji v roli hosta podpoří americký umělec Miguel.

„Jsem tak šťastná, že na turné po Evropě se mnou vystoupí Miguel,“ říká Alicia. „Je to skutečně čerstvý umělec a já miluji jeho jedinečný styl a zvuk. Jeho výkon na Grammy mne totálně sfouknul a já se nemůžu dočkat, až uvidím, co přinese na turné! Vím, že jeho osud je jasný!“

Zpěvák a skladatel Miguel bývá charakterizován jako „něco mezi Princem a D‘Angelo“, je mu 24 let a v roce 2010 vydal svoji progresivní debutovou nahrávku. Posléze následovala spolupráce s umělci jako Usher, Musiq Soulchild a Jaheim. Jeho loňská přelomová nahrávka „Caleidoscop Dream“, kterou produkovali Remi, Pop & Oak a Jerry Wonda, obdržela pochvalné kritiky. Obsahuje i skladbu ‘Where is the Fun in Forever’, pod kterou je jako autorka a zpěvačka podepsaná právě Alicia Keys.



Miguel již dříve vystupoval na turné po boku hvězd, jako jsou Mary J Blige, Usher a Trey Songz. Alicia Keys je čtrnáctinásobná držitelka Grammy Award, zpěvačka, skladatelka, producentka, herečka, podle časopisu New York Times nejlépe prodávající autorka, ale i podnikatelka a aktivistka v humanitárních organizacích.

Od svého debutového alba “Songs In A Minor” si Alicia Keys vybudovala jedinečný repertoár hitů s více než 30 milióny prodanými alby po celém světě. Jako herečka se výrazně zapsala ve fi lmech Sejmi eso, Holka na hlídání nebo Tajný život včel. V roce 2011 se poprvé postavila i za kameru jako režisérka jedné z povídek v rámci TV série Five, které vyprávějí příběhy žen postižených rakovinou prsu. Zaujala také jako spisovatelka, když vydala knihu “Tears for Water: Songbook of Poems & Lyrics by Alicia Keys”, díky které se stala podle časopisu New York Times nejprodávanějším autorem. Jako fi lantropka je spoluzakládající členkou organizace Keep a Child Alive, kterou zároveň reprezentuje jako její světová ambasadorka.

Dodal: Petr Novák / Echo Promotion
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 7. 3. 2013 08:00
Chovancová, Michaela. 2013. Speciálním hostem koncertu Alicie Keys v Praze bude MIGUEL. Vychytané.cz. [Online] 7. 3. 2013. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6430. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/-Specialnim-hostem-koncertu-Alicie-Keys-v-Praze-bude-MIGUEL
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.113s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.47.15
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:49