Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Iron Maiden v červenci v Praze

IRON MAIDEN JSOU ZPĚT NA TURNÉ A VRACÍ SE DO ČESKÉ REPUBLIKY S OHROMUJÍCÍ MAIDEN ENGLAND SHOW!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Iron Maiden
pondělí 29. července 2013 21:00
(konec +- úterý 30. července 2013 04:00)
Synot Tip Aréna (Eden)
Praha - Vršovice (CZ)
„MAIDEN ENGLAND TOUR“ vymezí třetí kapitolu v historii Iron Maiden, cestu, která začala v roce 2004 s DVD „The Early Days“ a následnými „Early Days Tour“.

Část druhá následovala v roce 2008 s DVD „Life After Death“, kdy kapela absolvovala průlomové „Somewhere Back In Time World Tour 2008/9“. Koncerty na tomto turné
navštívily více jak dva miliony fanoušků v téměř 40 zemích, včetně České republiky. Iron Maiden na turné k přepravě využívali Boeing 757 , pojmenovaný Ed Force One a pilotovaný zpěvákem Brucem Dickinsonem. Vše je zaznamenáno na DVD „Flight 666“.

„Maiden England World Tour“ bude úzce odrážet, pokud jde o produkci a obsah, původní koncertní video stejného názvu z roku 1988, které bylo natočeno v rámci turné „Seventh Son Of A Seventh Son Tour“.

Komentář Bruce Dickinsona: „Těšíme se, až se letos v létě opět setkáme se všemi našimi fanoušky v pražské Synot Tip Aréně. Díky moderní technologii, jsme byli schopni aktualizovat a vylepšit původní produkci Maiden England z roku 1988. Těšit se můžete na nový obrovský světelný park, novou scénu a různá ztělesnění Eddieho. Nebude chybět ani spousta pyrotechniky a všechny druhy jiných vzrušujících věcí pro fanoušky.

Steve Harris pokračuje;
„Víme, jak populární jsou History of Maiden Tours u fanoušků všech věkových kategorií. Ti se mohou těšit na kompletní produkci, kterou jsme měli loni na našem americkém turné.

Setlist* http://www.ironmaiden.com/setlist.html, se kterým jsme si užili obrovské množství zábavy, obsahuje skladby které jsme dlouhou dobu nehráli - Seventh Son, The Prisoner a Afraid To Shoot Strangers, nechybějí na něm ani u fanoušků oblíbené The Trooper, Aces High, The Clairvoyant, The Number Of The Beast, Wasted Years and Run To The Hills. První část turné byla příjemná pro celou kapelu a opravdu se těšíme až celou show představíme našim fanouškům po celé Evropě“.

IRON MAIDEN jsou široce považováni za jednu z nejdůležitějších a nejvlivnějších rockových kapel všech dob. Během své existence IRON MAIDEN prodali téměř 90 milionů alb po celém světě, odehráli více než 2000 živých vystoupení v 58 zemích po celém světě. Doposud vydali 15 studiových alb, včetně posledního The Final Frontier , které dosáhlo 1. příček hitparád v 28 zemích včetně České republiky!

*North American set list: Moonchild, Can I Play With Madness, The Prisoner, 2 Minutes To Midnight, Afraid To Shoot Strangers, The Trooper, The Number Of The Beast, Phantom Of The Opera, Run To The Hills, Wasted Years, Seventh Son Of A Seventh Son, The Clairvoyant, Fear Of The Dark, Iron Maiden, Aces High, The Evil That Men Do, Running Free.

Dodal: Petr Novák / Echo Promotion

Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 15. 2. 2013 08:00
Chovancová, Michaela. 2013. Iron Maiden v červenci v Praze. Vychytané.cz. [Online] 15. 2. 2013. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6370. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Iron-Maiden-v-cervenci-v-Praze
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.176s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.15.1.196
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:03