Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Křehká i tvrdá..

Keira Knightley mě nejvíce zaujala v Pirátech z Karibiku. Sličnou Elizabeth hraje od svých sedmnácti, teď jí je dvaadvacet a po třetím díle Johny Depp s producenty přemýšlejí o čtverce a ona o tom nechce nic slyšet, protože po tolika letech má už dřevěných lodiček a slané vody plné zuby…
Přidat na Facebook
Tahle kráska se narodila 26. března 1985 v anglickém Teddingtonu. Otec je herec a matka autorkou divadelních her. Je jasné, že její krůčky mířily stejným směrem. Už ve třech letech měla svého agenta a účinkovala v některých hrách svých rodičů. Před kamerou stála poprvé v osmi a ve čtrnácti prokoukla ve Star Wars. Od té doby točí jeden snímek za druhým, na svém kontě má i nominaci na Oscara. Hollywood považuje za šílený svět.

Na některých fotkách vypadá až nepřirozeně štíhlá, že by anorexie? Ona sama tvrdí, že ji nikdy neměla. Příroda ji prostě nadělila příliš štíhlou postavou, ale s extra malými prsy. Podle ní se její fyzický vývoj zastavil ve dvanácti. I když by si přála větší, zatím neuvažuje o plastické operaci. Nejvíc ji dostalo, když se viděla na plakátech z filmu Král Artuš. „Na prvních snímcích jsem měla prsa málem až ke kolenům, mohla mi je závidět i moje babička!“

Opravdu by chtěla mít postavu jako její kolegyně Kate Winslet či Jennifer Lopez. Posilovna ji nic neříká a ze srdce nesnáší běhání. Raději než večírky má relax ve svém bytě, kdy si čmárá po pokojových stěnách. Největší fyzickou námahou je pro ni přepnutí televize. Klidně s ní hromadu těstovin, dá si zmrzlinu a zapije to vínem. (Se divím, že ji netrápí střevní problémy).

V dětství se věnovala profesionálně tanci, trpí dyslexií. Během dospíváni musela nosit brýle, které ji usnadňovaly čtení. Neumí používat počítač a má slabost pro boty. Přiznala se, že kašle na kamarády na které nemá už celkem přibližně pět let čas kvůli práci. Přidala se ke kabalistům a sem tam si pořádně z plných plic zanadává. Ve Velké Británii je velice populární. Objevila se na přebalu magazínu Vogle a organizace slepců ji považuje za hvězdičku s nejsvůdnějším hlasem. Poslední dobou se bojí chodit na veřejnost, protože ji život otravuje banda úchyláků, kteří ji píšou dost slizké dopisy.

Nedávno se rozešla se svým snoubencem. Takže si na pana Božského musí taky ještě počkat. Za ideálního muže považuje kombinaci Orlanda Blooma a Johnnyho Deppa. Kdo by nepovažoval? A jednou by si chtěla osahat zadky Brada Pitta a George Clooneyho. (Ráda se přidám!)

Kde jste ji mohli vidět čarovat se svým hereckých talentem? Ve snímcích Díra, Blafuj jako Beckham, Dokter Živago, který se natáčel i na Slovensku. Kvůli snímku Domino se musela ostříhat a ve filmu Pýcha a předsudek si musela zvyknout na paruku :o) . Jednoznačně vede série Pirátů… jen tak dál!!
joslin
(Petra Hrabalová)
sobota 12. 5. 2007 08:00
Hrabalová, Petra. 2007. Křehká i tvrdá... Vychytané.cz. [Online] 12. 5. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=623. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Krehka-i-tvrda..
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.206s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.18.3
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:52