Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Koncert MUMFORD & SON přesunut do velkého sálu pražské Lucerny

KONCERT MUMFORD & SONS SE VZHLEDEM K OBROVSKÉMU DIVÁCKÉMU ZÁJMU PŘESOUVÁ Z LUCERNA MUSIC BARU DO VELKÉHO SÁLU PRAŽSKÉ LUCERNY!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
MUMFORD & SONS
středa 6. března 2013 21:00
(konec +- čtvrtek 7. března 2013 04:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
VSTUPENKY V PRODEJI OD 30.LISTOPADU 2012 (OD 9:00 HODIN).

VSTUPENKY ZAKOUPENÉ NA PŮVODNÍ MÍSTO KONÁNÍ (LUCERNA MUSIC BAR) ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI!

ANGLICKÁ FOLK-ROCKOVÁ KAPELA MUMFORD & SONS, KTERÁ JE ZNÁMÁ SVÝMI ENERGICKÝMI KONCERTY, SE POPRVÉ PŘEDSTAVÍ V ČESKÉ REPUBLICE, PŘEDSTAVÍ MATERIÁL Z NOVÉHO ALBA „BABEL“, ALE I SKLADBY Z PŘEDEŠLÉHO, VELMI ÚSPĚŠNÉHO DEBUTU „SIGH NO MORE“.

Kvartet pocházející z Londýna funguje od roku 2007 a tvoří jej Marcus Mumford (zpěv, kytara, bubny, mandolína), Ben Lovett (zpěv, klávesy, akordeon, bubny), Winston Marshall (zpěv, banjo, dobro) a Ted Dwane (zpěv, basa, bubny, kytara). V témže roce natočili své první EP s názvem „Love Your Ground“ a začali vydatně koncertovat po Velké Británii.

Po dvou letech vydali své první velké album s názvem „Sigh No More“, které již krátce po vydání získalo obrovskou popularitu a hudebníkům přineslo úspěchy i na druhé straně oceánu.



Jejich sláva rostla, z klubů se Mumford & Sons přesunuli do větších sálů a nominace na nejrůznější hudební ceny na sebe nenechaly dlouho čekat. Kapela mimo jiné v roce 2010 získala australskou hudební cenu ARIA pro nejpopulárnějšího zahraničního umělce a v roce 2011 také cenu BRIT Awards za nejlepší britské album. Singly „Little Lion Man“ nebo „The Cave“ přispěly k několikanásobné platině, a to jak v rodné Anglii, tak i v USA.

Novou desku začali Mumford & Sons připravovat během loňského roku. Nahrávání probíhalo v americkém Nashvillu a dle slov kapely jim tvůrčí atmosféra tohoto města se skládáním nových skladeb velmi pomohla. Producentem se stal stejně jako v případě debutové nahrávky Markus Dravs. Deska, která vyšla 21. září, zachycuje Mumford & Sons ve skvělé formě.

Některé skladby byly nahrány živě a album obsahuje písničky pro tuto formaci typické – jak romantické balady, tak i rychlejší skladby. Jako první singl byla vybrána skladba „I Will Wait“, která si výborně vede v žebříčcích po celém světě. Dle vlastních slov jsou členové Mumford & Sons rádi, že deska vyšla a mohou tak vyrazit na turné, protože koncertování je baví a fanoušci si jejich energické koncerty opravdu užívají. Ti v České republice se o tom budou moci přesvědčit 6. března 2013 v pražské Lucerně.

Dodal: Petr Novák / Echo Promotion
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 28. 11. 2012 14:00
Chovancová, Michaela. 2012. Koncert MUMFORD & SON přesunut do velkého sálu pražské Lucerny. Vychytané.cz. [Online] 28. 11. 2012. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6212. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Koncert--MUMFORD-&-SON-presunut-do-velkeho-salu-prazske-Lucerny
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.095s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.140.186.241
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 12:14