Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

O víkendu bude mela! Baníkovci ve Zlíně!

Přinášíme oficiální tiskovou zprávu Městské policie Zlín, ve které se dozvíte, na co si dát pozor v sobotu 5. května ve Zlíně. Očekávejte fotbalový mač nejdrsnějšího rázu - nebo vlastně spíš to kolem.. ;) Samože budou i fotky ;) A teď ty informace:
Přidat na Facebook
V sobotu 5.5.2007 bude od 16:00 hodin probíhat na fotbalovém stadionu Letná fotbalové utkání I. gambrinus ligy mezi celky FC Tescoma Zlín a FC Baník Ostrava. Vzhledem k tomu, že se jedná o rizikový zápas, je ze strany Městské policie Zlín a OŘ Policie České republiky Zlín připraveno součinnostní mimořádné bezpečnostní opatření, na něž bude zařazeno více něž 150 unifomovaných strážníků a policistů. Tito budou na ve městě i v bezprostředním okolí stadionu dohlížet na bezpečnost a veřejný pořádek.

Vzhledem k tomu, že se očekává příjezd 300 - 500 fanoušků hostujícího týmu, budou obě bezpečnostní složky monitorovat jejich příjezdy, ať už individuální nebo na vlakové či autobusové nádraží.

Z důvodu fotbalového utkání dojde i k přechodné úpravě silničního provozu na pozemních komunikacích, konkrétně na silnici Sokolská a Dlouhá, místních komunikací Benešovo, Fügnerovo a Tyršovo nábřeží. Hlídky obou složek tedy také dohlížet nad dodržováním pravidel silničního provozu přičemž budou samozřejmě upozorňovat řidiče na tyto změny.

Šárka Škubalová, tisková mluvčí MP Zlín

.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pátek 4. 5. 2007 12:30
Prachař, Štěpán. 2007. O víkendu bude mela! Baníkovci ve Zlíně!. Vychytané.cz. [Online] 4. 5. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=616. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/O-vikendu-bude-mela!-Banikovci-ve-Zline!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.111s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.117.70.24
Serverový čas: sobota 27. července 2024 16:56