Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Epická show Swedish House Mafia se již řítí do Prahy!

Švédská trojice Swedish House Mafia se již pilně připravuje na nejatraktivnější turné všech dob!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Swedish House Mafia: One Last Tour
čtvrtek 29. listopadu 2012 21:00
(konec +- pátek 30. listopadu 2012 04:00)
O2 Arena
Praha (CZ)
Soutěžilo se o 1 CD projektu Swedish House Mafia. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
17. listopadu otevírají své One Last Tour epickou show v Dubaji, a jen nedlouho poté následuje první a zároveň také poslední koncert Swedish House Mafia v České republice! Trojlístek nejžádanějších DJů současnosti vystoupí již 29. listopadu v pražské O2 areně.

Swedish House Mafia jsou známí svoji neuvěřitelnou schopností vyprodávat i ty největší koncertní haly - několik koncertů jejich vůbec posledního One Last Tour se vyprodalo během minut - například koncerty v Madison Square Garden a Barclay's Center v New Yorku, které jsou naplánované na březen 2013, se vyprodaly během neskutečných osmi minut. Takové United Center v Chicagu to hladce přebilo vyprodáním během pouhých pěti minut! V minulosti nad švédským trianglem žasla např. gigantická Milton Keynes Bowl, kde na pestrou show dorazilo přes 65 tisíc diváků.

Trio Axwell, Sebastian Ingrosso a Steve Angello také právě vydalo své druhé párty album Until Now, které obsahuje ty nejlepší hity, včetně singlu bořícího hitparády, Don't You Worry Child, který pokořil i úžasný bondovský kousek Adele - Skyfall!

Čeští diváci se již mohou těšit na nejlepší párty svého života. Martin Prokop, zástupce oficiálního českého fanklubu Swedish House Mafia, Swedish.cz, ke koncertu dodává: "Shows SHM jsou naprosto legendární a vždy originální, což mohu potvrdit jako návštěvník zahraničních koncertů Axwella a Sebastiana [Ingrossa]. Tohle ale bude něco úplně jiného - vidět a hlavně slyšet švédské trio společně na živo bude splněný sen pro všechny fanoušky!"

Vše ukazuje na to, že pražské vystoupení Swedish House Mafia bude zcela fenomenální událostí. První a zároveň poslední koncert Swedish House Mafia v Praze se koná již 29. listopadu v O2 areně!

Vstupenky jsou dostupné v sítích SazkaTicket, Ticketportál a fanouškovském předprodeji promotéra na CrowdSurge. Více informací na www.fource.cz Ceny vstupenek: základní na stání 1290.- Kč, VIP 2990.- Kč.

Dodala: Dominika Janigová / Fource Entertainment
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 8. 11. 2012 09:00
Chovancová, Michaela. 2012. Epická show Swedish House Mafia se již řítí do Prahy!. Vychytané.cz. [Online] 8. 11. 2012. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6144. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Epicka-show-Swedish-House-Mafia-se-jiz-riti-do-Prahy!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.105s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 52.14.167.146
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:49