Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

EMO? Tetování? Sex? Recepty na váš styl!

..Nějaký zvíře? Skupina? Jméno? Hra?.. ne ne! :) hledala jsem a zjišťovala pro ty, kteří jako já neví :)
Přidat na Facebook
EMO je americký slangový výraz označující styl oblékání nebo hudby, nebo taky nešťastný a melancholický stav mysli. Původně šlo jen o muziku. V současnosti je EMO často považováno za zkratku slova „emotivní“. Po roce 2000 začaly hudební skupiny jako Dashboard Confessional popularizovat dramatičtější a osobnější EMO styl, jehož texty daleko více oslovovaly teenagery, poprvé zakoušející deprese a nešťastné vztahy.

Spolu s tím začala být hudba známější a EMO začalo být okolím používáno jako termín pro přehnané melodrama či ublíženost. Na fanoušky pak často mířily věty jako „nebuď tak emo“ či „vzmuž se, emo děcko“ vyjadřující dojem, že se berou příliš vážně.

Když se začala prodávat skupina jako EMO, začal s tím být spojován styl skupin jako My Chemical Romance, Taking Back Sunday, Fall Out Boy, Panic at the disco, All American Rejects, a to včetně černého líčení očí a dlouhých vlasů zakrývajících oči.

Emo-styl I.
Vznikl z „indie emo“, oblečení obnošeného vzhledu, khaki barva, malinkatý trička s potiskem, tašky a batohy se špendlíky a odznáčky.

Emo-styl II.
Tmavé narovnané vlasy s ofinou do obličeje, pro pány upnuté kalhoty, piercing a tmavé líčení, nepotřebné brýle s tmavými obroučkami, kotníkové tenisky a skate boty, tmavé oblečení. Pro dámy barevné doplňky jako čelenky, náramky, šály.
A proužky, a piercing, a plugy, a temný make-up...

Abyste byli EMO, což teď děsně frčí, už víte co na sebe. Ale tím to nekončí! :)

EMO Girls chodí s EMO Boys, EMO Boys s EMO Boys a EMO Girls s Emo Girls, všichni poslouchají EMO muziku, plnou depresí a smutku. A nikdo, nikdo z nich se nestydí za svoje EMOce!

Abyste byli opravdu EMO, musíte ale myslet EMO! Musíte se stranit lidí, mít depky, sebevražedný sklony, být proti všemu a všem, co patří do středního proudu, nepít, nefetovat a žádnej sex!!!! Ale když tyhle věci budete provozovat budete ve své EMO skupině COOL! :)
Teréz
(Tereza Kabrdová)
středa 2. 5. 2007 08:00
Kabrdová, Tereza. 2007. EMO? Tetování? Sex? Recepty na váš styl!. Vychytané.cz. [Online] 2. 5. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=611. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/EMO?-Tetovani?-Sex?-Recepty-na-vas-styl!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.106s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.225.255.208
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:30