Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Herec Pavel Soukup hazarduje se zdravím - snaží se dohnat své dcery

Na závěrečnou etapu běžeckého seriálu RunTour České pojišťovny dorazil i herec z populárního seriálu Cesty domů Pavel Soukup. Na start pětikilometrového běhu se postavil se svými dvěma dcerami Pamelou a Patricií, podpořit je přišla i maminka, herečka Isabela Siegelová.
Přidat na Facebook
„Dneska jsem běžel asi po deseti letech a rozhodl jsem se, že už to nikdy víc neudělám. Zvládl jsem kus a zbytek jsem šel. V cíli jsem si počkal na Pamelku a doběhl s ní. Už se hodím spíš ke startovní pistoli,“ usmíval se Pavel Soukup. Do závodu vystartovala i starší dcera Patricie, která se závodů účastnila již po třetí. „Tento závod nebyl v mých silách. Měla jsem večerní natáčení a z něj jsem jela rovnou sem. Takže jsem unavená a nevyspalá. Ale jsme tady celá rodina, tak jim to nemůžu kazit,“ dodala sympatická Patricie.



Kromě Soukupovy rodiny se na startovní čáru postavil Miroslav Etzler, Česká Miss World 2011 Denisa Domanská a herec Lukáš Hejlík. Závod na pět kilometrů odstartovala půvabná Iva Kubelková. V cíli držela palce svému příteli Česká Miss 2010 Jitka Válková a Viktor Limr svým hereckým kolegům společně se svým pejskem Hůlkou.

Vyvrcholením celého běžeckého seriálu bylo předání šeku. Polovina částky byla vybrána ze startovného a druhou polovinu darovala Nadace České pojišťovny. Za účasti režiséra Jiřího Adamce, předsedy správní rady Nadace ČP Richarda Kapsy, starostky městské části Prahy 6 Marie Kousalíkové a náměstka generálního ředitele ČP Milana Beneše, byl předán šek v hodnotě 498 500 CZK, který poputuje do FN v Motole. „Peníze poputují Dětskému kardiocentru, které se zabývá především diagnostikou a léčbou vrozených a získaných onemocnění srdce a velkých cév. Cílem bylo vybrat ze všech sedmi závodů tři sta tisíc korun. Mám z takto vysoké částky obrovskou radost a chtěla bych poděkovat všem, kteří celý projekt podpořili svou účastí a také primáři Dětského kardiocentra prof. MUDr. Janu Janouškovi, Ph.D. a řediteli nemocnice JUDr. Ing. Miloslavu Ludvíkovi, MBA,“ dodala Pavlína Danková, vedoucí Odboru komunikace FN v Motole.

Zdroj: TZ Original Communications, s.r.o.

Lakina
(Lada Váňová)
pondělí 22. 10. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. Herec Pavel Soukup hazarduje se zdravím - snaží se dohnat své dcery. Vychytané.cz. [Online] 22. 10. 2012. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6109. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Herec-Pavel-Soukup-hazarduje-se-zdravim---snazi-se-dohnat-sve-dcery
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.035s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50