Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Tisícovka nadšených běžců se prohnala pražskou Ladronkou

V neděli 14. října se uskutečnil závěrečný sedmý díl běžeckého seriálu RunTour České pojišťovny 2012. V něm po boku profesionálních i amatérských běžců zdolali pěti a deseti kilometrovou trasu takéherci ze seriálu Cesty domů, tváře FTV Prima, čeští olympionici a další příznivci zdravého pohybu.
Přidat na Facebook
Na startovní čáru pěti kilometrové trati se postavili herec Pavel Soukup a dcerou Patricií, Miroslav Etzler, Lukáš Hejlík, Miroslav Cipra, Česká Miss World 2011 Denisa Domanská a Viktor Limr. O odstartování tohoto závodu se postarali olympijský vítěz v moderním pětiboji David Svoboda a půvabná Iva Kubelková. Delší desetikilometrovou trať zdolali dvě bratrská dua, již zmíněný David Svoboda se svým dvojčetem Tomášem a sourozenci veslaři Ondřej a Jan Vetešníkovi, jako startér na ně dohlížel olympijský vítěz Jan Železný a krásná Kateřina Brožová.



Vyvrcholením celého běžeckého seriálu bylo předání šeku, jenž se vytěžil ze startovného a dar od Nadace České pojišťovny. Z rukou režiséra Jiřího Adamce, předsedy správní rady Nadace ČP Richarda Kapsy, starostky městské části Prahy 6 Marie Kousalíkové a náměstka generálního ředitele ČP Milana Beneše, tak poputuje 498 500 CZK do FN v Motole. „Peníze poputují Dětskému kardiocentru, které se zabývá především diagnostikou a léčbou vrozených a získaných onemocnění srdce a velkých cév. Cílem bylo vybrat ze všech sedmi závodů tři sta tisíc korun. Mám z takto vysoké šeku obrovskou radost a chtěla bych poděkovat všem, kteří celý projekt podpořili svou účastí a také primáři Dětského kardiocentra prof. MUDr. Janu Janouškovi, Ph.D. a řediteli nemocnice JUDr. Ing. Miloslavu Ludvíkovi, MBA,“ dodala Pavlína Danková, vedoucí Odboru komunikace FN v Motole.

Kromě příjemně a hlavně zdravě stráveného nedělního odpoledne si zúčastnění odnesli domů originální tričko, sportovní lahev, kosmetické balíčky, energetické tyčinky a slevové poukázky
od partnerů. Pro vítěze byly připraveny věcné ceny. Běžci si mohli vyzkoušet přístroj Mizuno Precision Fit, který na základě analýzy chodidel a dalších biomechanických parametrů diagnostikuje charakter nášlapu a doporučí nejvhodnější běžeckou obuv.

Pro ty nejmenší byl připraven dětský závod na jeden kilometr, který odstartovala dětmi oblíbená představitelka Saxany Petra Černocká, Česká Miss 2010 Jitka Válková a moderátorka Eva Decastelo. Vše vyvrcholilo předáním cen RunTour Master sportovcům, kteří absolvovali všechny etapy závodů. Celým sportovním odpolednem Vás provázela Gábina Partyšová.

Zdroj: TZ Original Communications, s.r.o.
Lakina
(Lada Váňová)
pondělí 15. 10. 2012 08:00
Váňová, Lada. 2012. Tisícovka nadšených běžců se prohnala pražskou Ladronkou. Vychytané.cz. [Online] 15. 10. 2012. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6106. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Tisicovka-nadsenych-bezcu-se-prohnala-prazskou-Ladronkou
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.281s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.142.156.224
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:28