Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Benito und Kestin, nový objev německé scény, přijíždí do Prahy!

Německé duo Benito und Kestin je na německé scéně čerstvým nováčkem, kteří vydali svoje první EP v květnu tohoto roku. Od té doby ale stihli už odehrát slušnou řádku koncertů a vyhrát cenu pro nováčka roku "Energy Newcomer Award 2012".
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Benito und Kestin
středa 24. října 2012 21:00
(konec +- čtvrtek 25. října 2012 04:00)
Cross Club
Praha 7 (CZ)
Kromě klubových koncertů vystoupili také na několika festivalech a ne ledajakých. Zahráli si na příklad na festivalu "Energy in the Park", kde vystoupili před 15 000 lidmi. Pražský koncert bude jejich posledním v letošním roce a ukončí tak velmi úspěšný rok. Po vystoupení v Praze se vrhnou do studia, aby natočili své první album, které plánují vydat na jaře 2013. Benito und Kestin pražským fanouškům vzkazují: „Opravdu se těšíme na pražský koncert v klubu Cross, protože to bude náš první koncert v zahraničí a zároveň poslední koncert v tomto roce! S předchozími kapelami se nám v Praze vždy hrálo výborně, takže se už nemůžeme dočkat!“



Jako support vystoupí mladý a nadějný v Německu žijící britský písničkář Timothy. Na podzim vydává své první EP „Kiss or two“, jehož stejnojmenný singl vás o jeho hudebních kvalitách přesvědčí velmi rychle. Jeho tvorba je strhující stylovou směsí, která dalece převyšuje tradiční klišé „One man show“. Lehce přechází mezi soulem, hip hopem, R&B a popem, kterými se line jeho velmi příjemný vokál ne nepodobný třeba Justinu Timberlakovi. Tak neváhejte a přijďte se podívat na vycházející písničkářský talent Timothyho.



Večer zakončí česká dancehallová partička Chaotic, která se na hudební scéně pohybuje již 7 let a má za sebou více než 150 koncertů v České republice i v zahraničí, v klubech i na festivalech a na vrch 3 studiová alba. Jejich vystoupení jsou známa svou nezkrotnou energií a těžko definovatelnou hudbou, která se pohybuje na pomezí disco-reggae, electro-dubu, či r'n'b-dancehall.

Odkazy:
www.benitoundkestin.com/
http://www.timothy-music.com
http://chaoticprague.cz

Facebook: www.facebook.com/benitoundkestin

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=nJDahPW49xM http://www.youtube.com/watch?v=SPgUihnqOEU&feature=relmfu
http://www.youtube.com/user/unitedislands
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 23. 10. 2012 10:00
Chovancová, Michaela. 2012. Benito und Kestin, nový objev německé scény, přijíždí do Prahy!. Vychytané.cz. [Online] 23. 10. 2012. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6081. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Benito-und-Kestin,-novy-objev-nemecke-sceny,-prijizdi-do-Prahy!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.154s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.130.70
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:59