Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Alex Clare okouzlí české publikum už tuto neděli v Roxy

Britský hudebník Alex Clare se chystá na turné a zavítá při něm vůbec poprvé i do České republiky. Předskokanem pražského koncertu bude česká „psycho-popová“ kapela LUNO.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Alex Clare
neděle 21. října 2012 21:00
(konec +- pondělí 22. října 2012 04:00)
Roxy
Praha (CZ)
Soutěžilo se o 2x2 vstupy na vystoupení Alexe Clare v Roxy. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Clare označuje svoji hudbu za cross mezi dubstepem, elektronikou a soulem. Zajímavostí je, že Clare skoro rok chodil s Amy Winehouse, v době, kdy měla zrovna pauzu od svého dlouhodobějšího přítele, Blakea-Fieldera Civila. Clare je také ortodoxní žid, který poctivě dodržuje svátky – kvůli probíhajícímu Pesachu například odřekl nabídnuté turné s hvězdou světového kalibru, Adele.

Clare se take podílel na právě publikované novince Not Giving In hudebního kvarteta Rudimental, které již stihlo Českou republiku pobláznit svým předešlým singlem Feel the love.
„V Praze jsem ještě nikdy nebyl. Vybaví se mi spousta příběhů o staré židovské Praze a Golemovi, a už se moc těším, až si Prahu osobně prohlédnu – a hlavně se těším na skvělé české fanoušky!“ nechal se slyšet Clare.

Skladba Too Close z Clareova debutového alba Lateness of the Hour sklízí nevídané úspěchy a objevila se také mimo jiné i v reklamě Microsoftu na Internet Explorer 9. Téměř okamžitě vyletěla nahoru ve všech žebříčcích světových hitparád a prodala přes 1 000 000 digitálních kopií a stala se tak platinovou. I další Clareova hitovka, Treading Water, útočí na žebříčky světových hitparád. Clare nechal ony dubstepové prvky v albu natočit prvotřídní esa v oboru: DJ Dipla a Switche, a tento krok se mu vyplatil v podobě zajímavé a neotřelé hudby.

V sousedním Německu již je většina koncertů Clareova turné beznadějně vyprodána. Českým fanouškům se tedy Clare představí již 21. října v pražském klubu Roxy. Vstupenky k dispozici v síti Tickepro.
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 19. 10. 2012 16:00
Chovancová, Michaela. 2012. Alex Clare okouzlí české publikum už tuto neděli v Roxy. Vychytané.cz. [Online] 19. 10. 2012. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6073. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Alex-Clare-okouzli-ceske-publikum-uz-tuto-nedeli-v-Roxy
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.067s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50