Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Jaký byl jarní květinový Free Fly?!

Máme po dalším dílu této zlínské house party,a tak je na čase, s klidnou hlavou, provést jakési to shrnutí! Konec konců, množí se nám i reakce pod fotoreportem z této akce, tak většina z vás uvítá objektivní shrnutí..
Přidat na Facebook
Jednou větou by se to dalo shrnout asi takhle: "Menší návštěvnost, ale ukrutně skvělý mejdan!"

Ano, i přes dosti nepříznivý počet 150 příchozích lidí se rozpoutal opravdový jarní mejdan! Tak trochu zůstává rozum stát nad „vyčůraností“ některých lidí, kteří si mysleli, že když utrhnou narcis u hlavní cesty a nedorazí v zeleném triku, že se dostanou na vstup free a nebo se slevou. Tak se naštěstí nestalo a tito rádoby příznivci taneční hudby se dovnitř prostě nedostali a je tomu jen dobře! Nikomu totiž nechyběli.

Naštěstí ve Zlíně všichni neplení záhony městské zeleně, a jsou si vědomi, že nějakou tu kačku za zábavu musí z kapsy pustit ven! Jenže takových jedinců je opravdu málo! Na rockový koncert nebo jakoukoliv živou produkci, jsou všichni ochotni platit vstupné, ale na taneční párty s kvalitním DJs obsazením a doprovodným programem, prostě ne!

Ale dosti pohledů do hlubin mentality návštěvníků zlínských klubů. Ti co prostě přišli, tak se skvěle bavili. A o toto tu šlo. Bavit se, tančit, pít.. Celý klub, včetně personálu, kromě pár znavených jedinců na baru, byl na nohách a pěkně hopsal v rytmu beatu pana Loutky! Sice chyběl MC Tom Malár, který bohužel nedorazil z jiných neodkladných povinností! Ale nakonec si s mikrofonem poradili Štěpán s majklem, takže hecovačka publika proběhla úspěšně! A dokonce jsem se přesvědčili, že skratchovat se dá opravdu na cokoliv! I na nafouknutý balónek :o) Taky absence pána s projekcemi pořadatelský tým nerozhodila a mazaně ho nahradili strojem - tedy dvd přehrávačem!


Jarní Free Fly byla opravdu náročná a celý přípravný kolotoč před akcí se nesl v duchu jakési negativní energie a obtíží! Proto chci poděkovat všem cool lidičkám, kteří mi s Free Fly pomáhájí - zejména Kossimu a Monče, Vychytaným klukům - Štěpánovi s Majklem a jejich teamu (je jich opravdu hodně a dělají to dobře) a neposlední řadě taky Felixovi. Samozřejmě díky moc i vám clubberům co přišli, užívali si a udělali tenhle mejdan mejdanem!

Díky vám všem a těším se na vás na letní Free Fly 30.6.!

Marcus Cooper & Free Fly Team





redakce
(redakční článek )
čtvrtek 26. 4. 2007 12:00
, redakční článek. 2007. Jaký byl jarní květinový Free Fly?!. Vychytané.cz. [Online] 26. 4. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=605. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Jaky-byl-jarni-kvetinovy-Free-Fly?!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.071s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.191.210.18
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:10