Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

„Kolouch“ Tyler Ward a jeho „crew“ se těší na své pražské vystoupení

Mladičký americký pop-rockový hudebník, skladatel a písničkář Tyler Ward (23) vyráží na podzim na mezinárodní turné při němž vůbec poprvé navštíví i Prahu. Rodák z Denveru představí své skladby českým fanouškům v pražském klubu Roxy 30. října.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Tyler Ward
úterý 30. října 2012 21:00
(konec +- středa 31. října 2012 04:00)
Roxy
Praha (CZ)
Soutěžilo se o 2x2 vstupy na pražský koncert Tylera Warda v Roxy. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Nedávno vydal Ward své oficiálně první CD Hello. Love. Heartbreak., jehož vydání umožnili především fanoušci – příprava na vydání z vlastních zdrojů a za pomoci fanoušků trvala bezmála tři roky: Ward si ani nebyl jistý, jestli se mu podaří dost financí sehnat a původně chtěl CD vydat na vícekrát – ale dobrá vůle fanoušků pomohla. Jeho fanoušci, kteří si říkají „Wardinátoři“, se již šikují do zbroje: k vydanému CD totiž Tylere právě jede celosvětové turné (Kanada-Evropa-USA), a právě při něm vystoupí i v České republice v pražském klubu Roxy. Společně s Wardem vystoupí i mladičká Američanka Alex G a americký rapper Eppic. Spolu natočili například hitovku Love like Valentine. Koncert v Praze je úplně posledním v rámci evropského turné.

Ward hudbu vždy miloval, i když původně studoval na vojenské letecké akademii a později hrál fotbal na univerzitě. Dobře je znám svými chytrými coververzemi písní slavných umělců, např. Justina Biebera, Jasona Mraze, LMFAO, Michaela Jacksona, Coldplay, Maroon 5 a dalších; a zároveň skládá a natáčí vlastní skladby, které se staly slavné především díky YouTube, kde je shlédlo přes 300 miliónů (!!!) fanoušků. Ward se stal fenoménem internetové doby: stal se velkým také díky provázanosti jeho fanoušků v online světě.

Ward pro své nejvěrnější fanoušky připravil i možnost zakoupení speciálních VIP vstupenek (a to i na pražský koncert), které fanouškům umožní se s Wardem setkat, popovídat si, vyfotit se, a ještě dostanou plakát.

Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketpro a online na Ticketpro.cz, v den koncertu také na místě (Roxy, Dlouhá 33, Praha 1).

Oficiální webové stránky interpreta: http://www.tylerwardmusic.com
Facebook event link: http://www.facebook.com/events/281318188641764/

Oficiální videa:
Boyfriend – Justin Bieber cover: http://youtu.be/iDmsJdW-OZo
Party Rock Anthem (Rock version) cover: http://youtu.be/7ag1SYwe7MU
I won’t give up - Jason Mraz cover: http://youtu.be/Tsq76l-wkIY
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 10. 10. 2012 18:00
Chovancová, Michaela. 2012. „Kolouch“ Tyler Ward a jeho „crew“ se těší na své pražské vystoupení. Vychytané.cz. [Online] 10. 10. 2012. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=6043. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/„Kolouch“-Tyler-Ward-a-jeho-„crew“-se-tesi-na-sve-prazske-vystoupeni
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.041s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50